REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Neversea 2023 a ajuns la final! Nume sonore au făcut senzație în ultima noapte de festival! Video

Neversea 2023 a ajuns la final! Nume sonore au făcut senzație în ultima noapte de festival! Video

Andreea VREJOIU 10 iulie 2023 | 00:00 4344

Festivalul Neversea, ediția aniversară, a ajuns la final! Ediția aniversară a festivalului Neversea a fost una memorabilă, trăită pentru a treia zi consecutivă cu o bucurie uriașă de cei peste 70.000 de fani, care au ales distracția cu prietenii, fără să țină cont de avertizările meteo de vânt și ploaie. În ultima seară, organizatorii și-au întâmpinat petrecăreții cu DJ de top. Cel mai așteptat artist este J Balvin, care a urcat pentru prima oară pe scena de la Neverea.

Neversea 2023 a ajuns la final! Nume sonore au facut senzatie in ultima noapte de festival! VideoMainstage-ul a fost deschis de Mario Fresh, care a electrizat publicul cu piesa ,,Necesar”, fiind urmat de Nicole Cherry, Smiley, J Balvin, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci, Julian Jordan și Pascal Junior.

Cel mai așteptat artist de pe Mainstage este J Balvin. Acesta va urca pentru prima dată pe scena principală a festivalului Neversea. Columbianul cu o carieră impresionantă, care deşi asculta în copilărie Nirvana şi Metallica, s-a îndrăgostit de muzica reggaeton după ce l-a descoperit pe Daddy Yankee. A început să cânte la vârsta de 19 ani împreună cu bunul său prieten, David Rivera Mazo pe străzile din Medellin, iar în 2009 a semnat primul contract cu EMI Columbia, cu care a lansat single-ul „Ella Me Cautivo”, care a ocupat locul 37 în Billboard Tropical Songs Chart.

Neversea 2023 a ajuns la final! Nume sonore au facut senzatie in ultima noapte de festival! Video

Pe scena The Ark au performat Young LT, ZO, Bad and Boujee, Petre Ștefan, Phunk B, Puya, Macanache,Paraziții și Borgore.

La Daydreaming au fost Akos, Arkadian, Layla Benitez, Guy Mantzur, Dubfire și Sebastien Leger.
Pe scena Retro Fantesia au mixat Cucugram B2B Deny, DJ Sava și MC Dylma & DJ Pappa M. Pe scena Balkaniada au fost DJ Noris, Balkan Bros, Don Quero, Mahala Rai Banda, Raluka & Proeictul Balkanic, Elena Gheorghe & Machedonii și Marc Rayen.

 

Neversea 2023 a ajuns la final! Nume sonore au facut senzatie in ultima noapte de festival! Video

Iar pe scena Pachanga au fost DJ Romy aka The Preacher, DJ Paul B, DJ Ducu & George Dice, DJ Romy aka The Preacher, DJ Mag, DJ Guaguanco și DJ Marius Ioniță.

Neversea 2023 a ajuns la final! Nume sonore au facut senzatie in ultima noapte de festival! Video

Peste 70.000 de fani au fost prezenți în cea de a treia zi a festivalului

Ediția aniversară a festivalului Neversea a fost una memorabilă, trăită pentru a treia zi consecutivă cu o bucurie uriașă de cei peste 70.000 de fani, care au ales distracția cu prietenii, fără să țină cont de avertizările meteo de vânt și ploaie.

Neversea 2023 a ajuns la final! Nume sonore au facut senzatie in ultima noapte de festival! Video

Artistul, compozitorul și producătorul nigerian CKay a venit  pentru prima dată în România, la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea. CKay este un artist consacrat pe scena afrobeats datorită orientării muzicale, emo-afrobeat, la care a inclus elemente din R&B și dancehall.

Neversea 2023 a ajuns la final! Nume sonore au facut senzatie in ultima noapte de festival! Video

A fost nevoie de o versiune remix pentru single-ul „Love Nwantiti”, care a ajuns viral pe platformele de streaming. Nigerianul s-a conectat cu publicul din România, alături de care a cântat acest success uriaș, care a ajuns la peste 2,3 miliarde de stream-uri pe Spotify.

Neversea 2023 a ajuns la final! Nume sonore au facut senzatie in ultima noapte de festival! Video

Unul dintre cei mai așteptați DJ din mainstage-ul Neversea a fost maestrul future house, Don Diablo. Olandezul care este unul dintre cei mai inovatori artiști ai scenei electronice, a fost extrem de emoționat de revederea cu fanii din România și din străinătate, cărora, în semn de mulțumire pentru susținerea conastantă, le-a pregătit un show special. “Salut, Neversea! Vă iubesc și vă mulțumesc!”, acesta a fost mesajul cu care Don Diablo și-a început set-ul special, plin de energie, pregătit pentru fanii celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa.

Neversea 2023 a ajuns la final! Nume sonore au facut senzatie in ultima noapte de festival! Video

Lost Frequencies, unul dintre cei mai carismatici artiști din muzica electronică a fost una dintre surprizele frumoase oferite de creatorii Neversea pentru ediția aniversară. Artistul belgian a declarat că este îndrăgostit de publicul din România și de Neversea, un festival reușește să recreeze o atmosferă unică la fiecare ediție și a pregătit pentru zecile de mii de fani un concept unic de show. Ca de fiecare dată, Lost Frequencies a oferit o surpriză fanilor Neversea, un single în premieră, “Diving To Your Love” care a fost primit cu aplauze de fanii belgianului.  Alexandra Stan, Vini Vici, Alex Superbeats, DJ Dark & Mentol, Adrian Șaguna, au făcut parte din line-up-ul mainstage-ului Neversea în cea de-a treia zi de festival.

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Să mă piș pe el. Bine că s-a terminat adunătură și anul ăsta.
0
0
avem aici mai jos asa: nevrotici deranjati de zgomot, proprietari ramasi neinchiriati, stapani peste veva ce nu e al lor si parinti de nestapanite fete in chiloti. A venit lumea peste voi. Wow... Ce surpriza!
1
2
Toata echipa primariei trebuie bagata in puscarie pentru atentat la siguranta constantenilor. nu vorbesc de spagi sau de acte semnate ca un abuz in serviciu, infranctiuni care se pedepsesc cu moartea in China.
2
2
Nume sonore...lute,ipse,anton,meleaca,guru s.a p******e
6
1
Camioanele care au plexat de la neverrahat au blocat zona garii pe strada Traian
4
0
Suflete pierdute.
4
1
Coca,Hero si cu Ina au facut senzatie.Plin de drogalăi needucati
10
4
asta se cere asta se da. astia care comenteaza impotriva festivalului sunt aia care nu au fost in stare sa profite pe urma lui.
7
13
unii fac bani pe prostia altora, erau numai fete de 15-16 ani, in chiloti si doar cu sutien, parintii nu le-au vazut cand au plecat de acasa?cum vand astia bauturi alcoolice minorilor?era politia, jandarmeria, s.a., deci totul este supravegheat, nu?atunci sa nu ne mai miram ca avem o societate de analfabeti, care umplu buzunarele smecherilor ce exploateaza prostia, da?
13
2
Neversea la Constanța ar trebui să se fi numit Neverasfalt.
14
1
asazisul festival este de fapt o tzeapa data autoritatilor romane. Jmekerii i-au toate incasarile pe firme offshore si statul nu vede nimic. Draogangii si tinerii cu probleme mintale sunt participantii lipsiti de discernamant victimile acestei afaceri patronate de serviciile secrete. Evaziunea fiscala este de fapt scopul imbracat in pretextul muzical Money money Money. DNA a fost si el sa bea o bere acolo. Cu cardul.
15
2
In 4 zile am futut toate restaurantele si cafenele din zona veche. Nu va faceti griji, primaria a incasat ca si cum nimic nu s ar fi schimbat pt aia de n au produs nimic din piata ovidiu
6
3
Sa mi bag pwla in never sea ul vostru! Ti-ai draq munca nu va place, maimutareala va place! O societate comerciala face bani ajutata de toate autoritatile, e uimitor. Prostii se hahaie, astia si umplu buzunarele. Doamne ce vremuri traim, Ceausescu ne mai poate salva!!
18
5
S a vazut calitatea oamenilor din oras. Manelisti inculti, putin trasi pe nas si care isi expun copii de mici la idiotenii
21
5
Bine că sa terminat acest circ sa pot ajunge in termen la serviciu sa nu mai fiu controlat de toți trepăduși la bariere.Cine organizează acest CIRC IEFTIN cred că își ia paraindaratul de la leaderi de droguri.
18
9
Care se dau mari DJ...Festivalul anual de că că t care aduna toți zdrunciunatii din onanie,drogații și distrușii.
17
8
Anul acesta au fost depistati cei mai multi consumatori de droguri la festivalul Neversea. IPJ Constanta
13
5
Daca faceti un festival cu machedonisme si manele, rupeti! Dar sper sa-l faceti la Stejaru!
24
2
La anu schimbati denumirea in Neversea Manea Festival. Am vazut la idioti care habar nu au ce insemna DJ dar faceau poze la greu acolo. Scena aia Balkanic era full. Bai idiotilor ati arata ca orasul asta e de rahat. La Cluj nu o sa vezi prostia de aici. La anu sa ne invitati dar sa aveti si 10000 euro pregatiti ca o sa va aducem multi m*******i.
23
4
Cine i-a numarat?
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510