REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
24.4° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

New York Times avertizează: Putin ar putea ataca centrele NATO din România

New York Times avertizează: Putin ar putea ataca centrele NATO din România

Replica API 21 septembrie 2022 | 13:15 4039

Oficialii de la Casa Albă, Departamentul de Stat, Pentagon și agențiile americane de informații par mai îngrijoraţi ca niciodată că Vladimir Putin, pentru a compensa retragerea sa umilitoare din Harkov, ar putea face o mișcare prin care ar escalada conflictul armat declanșat în Ucraina.

Ei nu știu, însă, ce formă ar putea lua această escaladare, dar fac mai multe scenarii, printre care posibilitatea de a ataca centrele de aprovizionare a armatei ucrainene situate în afara granițelor, în țări precum Polonia și România, scrie "The New York Times", potrivita ntena 3.

"Multe dintre opțiunile pentru care se pregătesc analiștii de la Washington sunt sumbre: bombardamente nediscriminatorii asupra orașelor ucrainene, o campanie de ucidere a liderilor ucraineni de rang înalt sau un atac asupra centrelor de aprovizionare din afara Ucrainei - situate în țări NATO precum Polonia și România - care canalizează cantități extraordinare de arme, muniții și echipamente militare în țară", scrie NYT într-un articol pe tema ezitărilor pe care le are administrația Biden de a furniza Kievului arme mai puternice.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca aceste randuri sa fie doar un fake news altmineri e belita treaba. Pt toti cei care nu isi dau seama dar o singura racheta sterge Dobrogea de pe fata pamantului iar 200 ani din momentul ala nimic numai este sanaos. Centrala de la Cernavoda este ceea ce ne poate aduce sfarsitul bai baieti si fete.rusofili sau nu o mierlim cu totii ba prostanilor.nu e de gluma sau mai bine spus E BELITA treaba iar conflictul a escaladat. Asa ca pro rusiilor va invit sa plecati spre Moscova..... pasapoarte aveti???
0
0
Arata-le ca esti cel mai tare le tremura chilotii la ucrainieli. Asa fute, ucrainience si le luam banii pe chirii
0
1
Pentru ce sa mai ajunga americanii la Moscova daca acolo o sa fie ca pe Marte ? Ii rade occidentu de nici chacat de analize nu mai ramane din vreun rus. Astia-s precum smecherii aia cu gura mare, iar dupa doi pumni le canta popa 2 saptamani in coma.
2
0
Daca Rusia ataca NATO, in 48 de ore americanii ajung la Moscova. Putin stievca Rusia nu are nicio sansa contra occidenrului si nu va ataca.
1
1
Sa le luam famiile in phula de rusnaci sau pro-rusi, astora care dau dislike la comentariile anti rusia, sau anti putin. sfarsitul va este aproape cacatzilor
2
0
oare citi rusi sunt dispusi sa mai moara pentru un dement ? Poate sa ia si de la noi iubitorii de rusi sa ne lase cu occidentul nostru nazificat .
1
0
Puie Mutin, altceva ce sa-i zici unui dement.
0
0
Cine este in poza? RPD? Radu Panicard Tudor? RPD al nostru? Cel cu opinii studiate si pertinente si la rece formate?
0
0
Rusia in forma actuala nu mai exista mult. Or apuca ei sa bubuie ceva metropole europene, dar in urmatoare minute sau ore vor fi sub o perdea de nucleare venite din toate directiile. Omu e in lumea lui, nu realizeaza in ce s-ar baga. Astept sa mor cu arma in mana omorand cu zambetul pe buze rusnacii ce ar calca aici.
1
0
putin ba e terminat , ba e nuclear , ba ataca nato . sistemul clasic de manipulare al serviciilor din toata lumea . hotarati va odata si informati corect cetatenii .
3
0
NATO e numai pentru autoaparare ?
1
0
NY times un mancator de kkt..au aflat aia inaintea la replica.lol
0
0
ia sa vedem bombardierii....cu gleznute goale pensati tatuati si barbosi....cu ranita'n spate,cu AG si armamentu' din dotare in mars spre front!sa le mai treaca jmecheria!
0
0
Putin is a pussy bully and the NY Times is fake news
1
1
...aflam si noi ca Romania este hub de armament. Cantitati extraordinare de arme...va dati seama ce avem noi aici? Mai in gluma dar mai mult in serios, o sa inceapa recrutarile si aici... Sa nu creada cineva ca pe front se vor duce lupte numai cu soldati americani sau francezi. NATO este si Romania! So, prepare for battle!
1
1
De asemenea Sadam avea arme atomice...ca noi de mici copii eram satanisti.
0
0
nu mai panicati lumea aiurea
3
0
pai daca nu stiti, atunci de ce urlati? pentru panica?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513