REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

New York-ul a marcat depăşirea celei mai dificile perioade a pandemiei de coronavirus printr-un concert gratuit

New York-ul a marcat depăşirea celei mai dificile perioade a pandemiei de coronavirus printr-un concert gratuit

Replica API 23 august 2021 | 00:00 535

New York-ul a marcat depăşirea celei mai dificile perioade a pandemiei de coronavirus printr-un concert gratuit, care a avut loc sâmbătă în Central Park, şi care a reunit o mulţime de vedete, informează Reuters, citată de Agerpres.

Sursa foto: homecoming2021.com

''Redeschidem New York City restului lumii, iar muzica va fi catalizatorul'', a declarat producătorul muzical Clive Davis, care a organizat evenimentul împreună cu compania din domeniul divertismentului Live Nation.

''We Love NYC: The Homecoming Concert'' include un line-up care variază de la muzică clasică la rap şi include artişti precum Bruce Springsteen, Barry Manilow, Andrea Bocelli, The Killers, Patti Smith, Polo G, Filarmonica din New York şi Paul Simon.

Concertul, sprijinit de primarul Bill de Blasio, a avut totodată ca scop celebrarea rezistenţa New York-ului, unul dintre cele mai afectate oraşe din Statele Unite de la debutul pandemiei, în primăvara lui 2020.

''Este o celebrare a oraşului nostru, a fiecărei familii care munceşte, care a trecut prin provocări extraordinare anul trecut şi le-a depăşit'', a spus De Blasio în luna iulie, când a fost anunţat concertul.

Concertul, a fost difuzat live de postul de televiziune CNN. Accesul a fost permis doar persoanelor care pot face dovada administrării a cel puţin unei doze dintr-un vaccin anti-COVID-19 sau a unui test cu rezultat negativ.

De la data anunţării concertului, New York-ul, asemenea altor oraşe din Statele Unite, este afectat de o creştere a cazurilor de coronavirus şi a introdus numeroase restricţii în scopul combaterii transmiterii virusului.

Printre acestea se numără prezentare dovezii vaccinării pentru a lua masa la restaurant, a merge la sala de fitness, vizitarea muzeelor şi vizionarea unui film la cinematograf. Toţi angajaţii din domeniul sanitar din statul New York au obligaţia de a se vaccina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016