REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Neymar i-a cerut scuze public iubitei sale că a înșelat-o: „Am făcut o greșeală”

Neymar i-a cerut scuze public iubitei sale că a înșelat-o: „Am făcut o greșeală”

A.F. 24 iunie 2023 | 00:00 327

Neymar a recunoscut că și-a înșelat iubita însărcinată și i-a cerut scuze public. Jucătorul de fotbal urmează să devină tată pentru a doua oară.

Neymar i-a cerut scuze public iubitei sale ca a inselat-o: „Am facut o greseala”Neymar, Bruna Biancardi

Neymar este din nou în centrul atenției. Jucătorul de fotbal a recunoscut că și-a înșelat iubita însărcinată și a ținut să îi ceară scuze public. Pe Instagram, el a postat un mesaj în care a recunoscut că i-a rănit sentimentele iubitei sale, Bruna Biancardi. Cel mai probabil, Neymar se teme ca aceasta să nu-l părăsească. Cei doi urmează să devină părinți peste doar câteva luni.  

„Bru, fac asta pentru voi doi (n.r. – Bruna Biancardi și copilul) și pentru familia mea. Nu pot să justific şi să scuz ceea ce este de nejustificat şi de nescuzat. Nu e nevoie să precizez ce am făcut, dar am nevoie de tine în viaţa noastră.

Am văzut cât de expusă erai, cât de mult te durea totul şi cât de mult îţi doreai să fii alături de mine. Și eu rămân alături de tine. Am făcut o greşeală. Am greşit. Îndrăznesc să spun că fac greşeli în fiecare zi, atât pe teren, cât şi în afara lui.  

Greşelile mele din viaţa personală le rezolv acasă, în intimitatea mea, cu familia şi prietenii mei. Toate acestea au afectat una dintre cele mai importante persoane din viaţa mea. Femeia pe care visez să o am alături de mine, mama copilului meu. A afectat familia ta, care acum este a mea. Afectează intimitatea într-un moment atât de special cum este maternitatea.

Mi-am cerut deja scuze pentru greşelile mele, pentru această expunere inutilă, dar mă simt obligat să o spun și public. Dacă o chestiune privată devine publică, scuzele trebuie să fie făcute publice. Nu-mi pot imagina viaţa fără tine. Nu știu dacă relația noastră va funcționa, dar sunt sigur astăzi că vreau să încerc. Dragostea noastră pentru copilul nostru va fi mai puternică și va învinge, dragostea noastră reciprocă ne va întări”, a scris Neymar pe Instagram.

Neymar i-a cerut scuze public iubitei sale ca a inselat-o: „Am facut o greseala”

Neymar și Bruna Biancardi vor deveni părinți

În urmă cu câteva săptămâni, iubita fotbalistului anunțase pe rețelele de socializare că este însărcinată. Neymar mai are un copil, un băiețel, dintr-o relație anterioară.

„Visăm la viața ta, îți planificăm sosirea și știind că ești aici pentru a ne desăvârși dragostea ne face zilele mult mai fericite ?? Vei ajunge într-o familie frumoasă, cu un frate, bunici, mătuși și mătuși care deja te iubesc atât de mult! Hai în curând fiule, te așteptăm cu drag! „Înainte de a te forma în pântece te-am ales; înainte să te naști, te-am pus deoparte – Ieremia 1:5”, a scris Bruna Biancardi, iubita lui Neymar pe pagina sa de Instagram, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768