REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Neymar, tată pentru a doua oară

Neymar, tată pentru a doua oară

Valentina CAMARA 20 aprilie 2023 | 00:00 192

Neymar este în culmea fericirii! Superstarul de la PSG, va deveni tătic pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut, pe rețelele sociale, în urmă cu câteva ore, chiar de către logodnica lui, Bruna Biancardi. Ce mesaj emoționant a transmis șatena pe Instagram.

Neymar, tata pentru a doua oara

Neymar are toate motivele de bucurie! Starul celor de la PSG va deveni tătic pentru a doua oară. Chiar logodnica lui, Bruna Biancardi a făcut anunțul unde a precizat că este însărcinată. Mai exact, pe rețelele sociale, șatena a publicat primele imagini cu burtica de gravidă.

Neymar va deveni tată pentru a doua oară

Neymar și partenera sa, Bruna Biancardi, formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul internațional. Cei doi au făcut marele anunț, în urmă cu puțin timp, pe rețelele sociale, acolo unde și-au uimit de-a dreptul fanii.

Cele două vedete au anunțat că vor deveni părinți. Bruna Biancard se află într-o relație cu internaționalul brazilian de aproape doi ani. Chiar la începutul acestui an, șatena a decis să se mute definitiv la Paris, acolo unde brazilianul de la Paris Siant-Germain este stabilit încă din vara anului 2017.

Bruna Biancardi, il face tătic pe Neymar

Dacă până acum erau doar simple zvonuri cu privire la sarcina partenerei lui Neymar, iată că aceasta le-a arătat tuturor și primele imagini cu burtica de gravidă. În fotografiile postate pe pagina sa de Instagram, cei doi îndrăgostiți radiază de fericire după ce au aflat că vor deveni oarinti.

"Visăm la viața ta, îți planificăm sosirea și știind că ești aici pentru a ne desăvârși dragostea ne face zilele mult mai fericite

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303