REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Nici noul ministru al Economiei nu se dezice de Luminița Vlădescu!

Nici noul ministru al Economiei nu se dezice de Luminița Vlădescu!

Mirela PASCAL 1 iulie 2023 | 00:00 2808

Luminița Vlădescu, de la Medgidia, o apropiată a liderului Felix Stroe, a reușit, după îndelungi suspine și așteptări, să prindă un loc călduț în Consiliul de Administrație al Șantierului 2 Mai, la propunerea lui Florin Spătaru, fostul ministru al Economiei. Nu știm cum a reușit, dar se pare că Vlădescu a intrat și în grațiile noului ministru, Ștefan Radu Oprea, care a propus prelungirea mandatului lui Vlădescu, decizie care va fi luată de AGA pe 25 sau 26 iulie a.c., atunci când îi expiră mandatul. Vlădescu a intrat în CA-ul șantierului pentru o perioadă de două luni, în 26 mai a.c.

Nici noul ministru al Economiei nu se dezice de Luminita Vladescu!

Vlădescu are ceva emoții, pentru că viitorul ei în conducerea Șantierului 2 Mai este incert, în contextul în care îi expiră mandatul pe 26 iulie. Pare însă să fie pe placul noului ministru al Economiei, Ștefan Radu Oprea, care nici nu a preluat bine ministerul, că s-a și asigurat că Vlădescu rămâne pe funcție.

Nici noul ministru al Economiei nu se dezice de Luminita Vladescu!

Pe 29 iunie, Oprea a înaintat, către AGA, nominalizările pentru membrii Consiliului de Administrație, iar pe listă se află și Vlădescu, pe lângă veșnica Mirela Emilia David, fosta consilieră personală a lui Spătaru, și Viorel Belezu.

Nici noul ministru al Economiei nu se dezice de Luminita Vladescu! Ștefan Radu Oprea

Rămâne însă de văzut dacă pe 26 iulie acționarii șantierului vor lua act de propunerea lui Oprea. Însă ne vine greu să credem că cineva s-ar pune împotriva bossului!

Vlădescu, dotată cu terenuri și case... dar și cu datorii

Vlădescu a fost viceprimar la Medgidia, înainte de asta a lucrat la CFR Constanța, Secția Linii Medgidia, a fost consilier de credite și șef de secție, dar și contabil.

Nici noul ministru al Economiei nu se dezice de Luminita Vladescu!
Luminița Vlădescu are 6 terenuri și trei case, două credite bancare de 39.700 de euro, respectiv 247.000 lei. Anul trecut a câștigat, din poziția de consilier parlamentar, cel mai probabil al lui Felix Stroe, suma de 54.000 de lei, dar și 35.000 de lei din servicii de contabilitate și expertiză contabilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lumi poate rezolva multe probleme apăsătoare ......Bravo !!!!
2
0
nea Stroe, te faci de ras bre cu baragladina asta, a apărut puiet tanar in fauna constanteana
3
3
Și mai vreți sa va voteze lumea.....Așteptați.....
6
0
ce koaie are luminita ???
5
0
Felix stroe doar oamenii competent, de asta este tara asta praf la functionari publici, cu oameni ca stroe incompetenti si care se inconjoara tot de incompetenti ca el, vezi Serbanescu Marian de la oficiul de inventii si asta de la Medgidia… marinela dragnea prefecta… teste de IQ la astia. Impreuna nu aduna 100 cu felix pe ultimul loc, prostul clasei
11
0
Ce buze senzuale are!Iti face o lucratura,mama-mama!
5
0
Ognef te ai luat după fentă si ai picat ca gusterul,mese seara la un anume ,,smekeras”,tigari nu tocmsi legale,un pic de ,,stimulent” in bautura si erai imparat,ghinion,si gazdele dar si noi….filma-m…
10
0
si ya si colega e tra seiste, mai dau si la partid o buca ta de ,paine...uppp, adevarate prof sioniste..
4
0
Nu va fie frica, stroe o sa pica
9
1
Terenuri agricole unde sunt eoliene...
4
0
Felicitări !o profesionista xxx!
10
2
Domn Ministru,va rugam sa il mai tineti un pic pe Dan Egmond Ognef la Damen Mangalia,nu e complet probatoriul…doar putin si garantat rateaza nunta baiatului…poate ii da 3 zile ptr acord de recunoastere…ii indeplinim si un vis ca tot vrea sa fie cunoscut omul…il dam la stiri pe toate programele…parol..!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510