REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel

Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel

Ana Maria Lipan 24 decembrie 2022 | 00:00 682

Nico va deveni bunică. Fiica lui Nico, Alexandra, este însărcinată, iar mama ei este extraordinar de entuziasmată că va deveni bunică pentru prima oară. Artista a dezvăluit la o emisiune, că fiica ei se află în ultimul trimestru de sarcină și se pregătește să dea naștere pe 30 decembrie. Micuțul va veni pe lume aproape de cumpăna dintre ani, iar Nico are deja planuri mari pentru nepoțelul ei.

Nico va deveni bunică. Artista Nico este una dintre cele mai apreciate voci din România. Artista se mândrește nu numai cu o carieră plină de realizări, ci și cu fiica ei, Alexandra, 32 de ani. Tânăra i-a făcut un cadou minunat mamei sale, când a anunțat-o că va deveni bunică pentru prima oară. Alexandra se află pe ultima sută de metri în privința sarcinii, căci micuțul ar trebui să se nască pe 30 decembrie. Nico a făcut marele anunț abia recent, în cadrul unui show.

„O să avem un nepoțel. Pe 30 este programată să nască. Este cadoul cel mai de preț! Să vezi ce o să meargă cu mine peste tot și ce o să cânte. La toate instrumentele îl pun să cânte. Exact ce nu a făcut fiica mea o să facă el. Matias îl va chema.
Sunt pregătită să fiu alături de ea, în orice minut, ori de câte ori este nevoie. Și noaptea am zis că las și muzica pentru ea, în cazul în care are nevoie de mine. Mami este acolo și asta îmi doresc. Nimic altceva. Să fiu alături de ea. Ea este foarte fericită. O fată trebuie să o aibă pe mămica ei lângă. Să o învețe absolut tot. Mie îmi place să îmi spună buni. O să îmi spună Nico probabil sau nu știu. Nu mai contează.”
a spus Nico .

Nico a relatat că fiica ei se simte bine și că abia așteaptă să-și recapete forma fizică de dinainte de naștere. Artista este foarte mulțumită de partenerul Alexandrei, pe care îl consideră un bărbat responsabil acre știe cum s-o susțină pe viitoarea mămică.

„Alexandra este foarte bine. Nu știu dacă este foarte pregătită, dar abia așteaptă să nască pentru că duce o greutate cam mare față de cum a început. A început cu 46, are 60 și. Abia așteaptă să nască, să înceapă sala, care pentru ea e foarte importantă, mergea în fiecare zi la sală. Este un băiat excepțional, îi seamănă foarte mult tatălui, pentru că fiica mea întotdeauna a căutat să fie puțin și din tatăl ei și cred că toate fetele caută să aibă puțin din unul dintre părinți. Băieții mamele și invers. Și este foarte fericita, iar asta mă face și pe mine fericită. E împlinită, este iubită. Are o familie exact așa cum și-a dorit ea.", a mai spus Nico la

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510