REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Nicoale Moga, nemulțumit de ce s-a făcut în Constanța în ultimii trei ani. Ce spune despre Făgădău!

Nicoale Moga, nemulțumit de ce s-a făcut în Constanța în ultimii trei ani. Ce spune despre Făgădău!

Replica API 25 decembrie 2019 | 01:01 560

Senatorul Nicolae Moga a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, marți, 24 decembrie, despre situația din Constanța.

"Eu nu sunt mulțumit de ce s-a întâmplat în Constanța in ultimii trei ani. Unele lucruri s-au făcut și nu își aveau rostul. De exmplu, piticii ăștia, stâlpișiorii. Poate alte lucruri nu au vrut să le facă. Eu nu-mi bag nasul în treaba altora, dar eram al doilea oraș după București. Alte orașe s-au dezvoltat", a spus senatorul Nicolae Moga.

"Constănțenii vor decide. Dar să deschidă ochii mari.Trebuie să deschidă ochii mari. Trebuie să-și aleagă un gospodar. Nu pot să spun că Făgădău a avut banii Clujului, a gestionat situația cum a gestionat-o", a mai spus el. Cât despre situația la județ, Moga a precizat ca județul Constanța se află pe locul 3 pe țară.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Betiv si atarnator de elita.
2
0
Moga si tu ca si alti ai fost la fiiele Constantei acum esti nemultumit pleaca dati demisia cu lamiie sa nu tisa aplece
3
0
MOGA la primarie ! sa se stiee
1
4
Nea Nicule esti pe drojdie si foras, daca lasa astia sa se scrie atata despre matale
8
0
Senatorul tescovina, un adevarat stalp de carciuma.
12
0
Fagadau e citit, nu? L-ai auzit vreodata straduindu-se sa vorbeasca in engleza sau franceza ? De fapt ce naiba scriu eu aici cand cel mai probabil si tu esti la fel de citit, in cel mai bun caz.
5
1
Primaria-stalpisori
5
2
o fi c-ta pe locul trei pe tara la platit parale la buget dar nu este nici macar pritre primii douzeci de beneficiari de fonduri guvernamentale,datorita realizarilor uriase din agricultura nici ceasca nu a cartelat painea in c-ta,daca dobrogea ar fi independenta am trai mai bine ca americanii
7
0
Nu iti rusine, BAGBONTULE ??!!
12
1
Bine bine, dar tu ce ai facut moga, nu te mai saturi se parlament, ai 100 de ani , vrei sa putrezesti in parlament. Ai fost un nimeni ai ramas la fel, istoria te uita imediat, de oameni ce sa mai zic, nici nu te cunosc
18
1
Mai jegosule doar marionetele tale au facut, Scupra si Tutuianu! Jeg ordinar!
20
1
Credeam in astia 3 ani ca are de propus solutii. Dar domnul nu a propus nimic concret si oficial. Si avea domenii la care teoretic ar fi trebuit sa se priceapa. Greu de inteles de ce critica acum. Chiar, ce a propus si nu a fost luat in seama? Cum a sprijinit de exemplu impreuna cu alt deputat care nu are drag de constanta, Iancu, refacerea pe criterii moderne a termoficarii orasului? Cum a atras gazele extrase din mare pentru constanteni si nu sa treaca pe langa oras? Cred ca era nervos domnu ales al neamului cand a vorbit. Acum inactivitatea asta i-au dat afara de la putere pe pesedei.
17
2
Cand il vedeti sa-l scuipati pe porcul asta...............
22
1
gata , ati inteles singuri ca trebuie sa lasati locul la altii . adio si la pensie baieti ............nu mai plictisiti urbea si judetul ...........realizari nix in 30 de ani . a ramas pustiu dupa voi .
12
1
l-ai pupat in cur pe Radu si Nicusor si acum ne spui cat de praf a ajuns Constanta? Ai fost treaz cand derbedeii au macelarit orasul? Nu-ti este rusine? Foarte bine a facut Fagadau cu stalpisorii... a eliberat trotuarele. Ce, nesimtitule nu mai ai pe unde parca?
26
5
simtea nevoia sa fie injurat si blestemat acum de sarbatori asta e hrana lui spirituala
21
1
Nu pot fi de acord cu tine. Putin betiv este, dar nu si impotent. Cate sute de metri de poola am luat eu de la nea Nicu doar noi doi stim. In rest e un gentleman generos.
12
3
Stiai cum merg treburile in Cta ! Vin alegerile ? Sa fim seriosi ! - atat timp cat ai merge bine lui Razvan ce mai conteaza restu nea Nicu - !
18
1
un hot ordinar bun preten si sluga la fazole si porcu, ar trebui si el sa merarga cu fisu vreo 9 anisorila zbarna ,sair mai reveni puti, si horica la fel de la cjc
23
1
Dle Moga, orasul, judetul si portul au sunt conduse de la Galati. A ajuns un oras de kkt din Moldova sa vie miezul din dodoasca! Portul a fost condus de un individ tot de la Galati, pe care l ati adoptat in organizatie!?!? Si care acum se pare cava reveni... E vina conducerii de la judet! Fagadau este unul din putinii oameni cititi, dar inconjurat de semidoctii numarului 1. Tineti o tot asa si veti pierde pe linie in fata unora si mai prosti.
32
6
Moga esti un ratat care n-ai facut nimik in viata ta de taran amarat de Ion Corvin, o mizerie de parlamentar, exact o javra.
44
1
Lepra , tot lepra ! Betivane, afemeiat impotent ce esti, te fute grija de Fagadau!? Nu o fi fost un primar de nota 9-10, dar macar a pus frana licitatiilor nesimtite care au adus orasul in coada clasamentului pe tara. Boule, ai uitat cat l-ai pupat in cur pe Mazare si Constantinescu, poate-poate sugi si tu ceva!? Cate golanii ai facut cu Moisoiu Danut, cu firma lui fiitu? Despre asta vom mai " vorbi" altadata! Lepra, ai mancat cacat despre cum " faci" tu Spital regional, aduci gaze peste tot, bati cu pumnu' n masa la partid..Sluga, de Stroe de ce nu spui nimic?
37
6
S-a trezit senatorul cu iz de damigeana sa ne dojeneasca. Mars betivan nenorocit la somn.
45
1
Nea Nicule, da matale ce ai facut concret ptr Constanta in 3 mandate de parlamentar de Constanta?! Am ajuns un judet de mana a treia vezi cum fiscul si vama au capitala regionala la Galati etc etc. Concluzia? Mai bine taceai din gura ca ne amintim ce prestatie de ministru ai avut!
51
2
Judecati de valoare emise de catre un betivan semidoct, al carui unic talent consta in participarea la sprituri inaugurale. O viata intreaga s-a chinuit sa pozeze in domn, nerealizand faptul ca din acordeon nu poti face pian, doar punandu-i o husa scumpa.
49
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510