REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
21.4° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Nicolae Bucovală, preşedintele Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa:

Nicolae Bucovală, preşedintele Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa:

A.F. 21 octombrie 2022 | 00:00 740

„Cred că ANPC-ul vrea să ne transforme pe toţi în prozatori. Ordinul ANPC de a scrie pe lista de meniu şi când s-a născut porcul sau vita sau găina mi se pare caraghios.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
as vrea sa stiu daca gustul e de la vegeta. eu nu vreau cu vegeta. sau daca puiul e congelat de sase luni
4
0
Acest om stie macara ce inseamna, Industria fara fum? Stie cirti metri patrati sunt necesari unui turist? Ma indoiesc ca are studii de specialitate(FSELS Bucuresti, la Constanta mai moale). Noi trebuie sa suportam distrugerile care le au facut PSD si PNL in consiliul local; Constanta. Au distrus parcul din Mamaia. Plaja au distrus-o cu sezloguri umbrele samd.Si acum despre hrana din restaurante. De ce nu vreti sa puneti in meniu datele despre, harana preparata? Sa nu aflam vechime produselor folosite(carne, peste, brinza samd), ingredientele, E-urile , folosite sa schimbe gusturile?. Cred ca se impune o asemenea reglementare, atit in unitatile de desfacere cu amanuntul cit si in cele de alimentatie publica.Publicul are dreptul sa stie ce maninca si din ce sunt facute produsele comercializate.
4
0
Bucovala , acest personaj sinistru care a participat activ la distrugerea Constantei , vrea ca haosul din industri HORECA sa continue. Prea putin conteaza pentru el consumatorul , importanta este evaziunea fiscala care sa-i aduca un castig net cat mai mare. An de an aceeasi poveste , majoritatea patronilor din HORECA cersesc tot felul de compensatii de la guvern motivand sezonul estival sub asteptari iar in loc de spitale sau scoli noi , banii de la buget sunt sifonati evazionistilor condusi de Bucovala.
10
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513