REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
28° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Nicolae Ciucă, despre isteria creată la benzinării: Am cerut cele mai grave sancțiuni!

Nicolae Ciucă, despre isteria creată la benzinării: Am cerut cele mai grave sancțiuni!

Replica API 10 martie 2022 | 13:50 1734

Premierul Nicolae Ciucă a dispus controale ample la benzinării, după ce șoferii au stat la cozi interminabile la stațiile de alimentare din Constanța, București, Timișoara și în alte orașe mari. Premierul ciucă acuză lăcomia și prețurile crescute inexplicabil și promite verificări ample în benzinării, dar și sancțiuni grave pentru cei care încalcă legea.

Nicolae Ciucă

,,În această dimineață am convocat o sedință cu responsabilii în măsură să gestioneze aceste măsuri. Statul are obligația de a-si proteja cetățenii și economia, mai ales în această perioadă complicată provocată de invazia rusă. Nu voi permite nimănui să profite de această situație, pentru ca din lăcomie sau orice alte motive să încerce să destabilizeze economia țării și să afecteze viața cetăţenilor.

Instituțiile responsabile vor fi ferme în verificările pe care trebuie să le facă și vor da sancțiuni drastice celor care încalcă legea. România e o țară sigură, securitatea noastră e garatată, garanțiile trebuie să includă și stabilitatea economică.

ANAF, ANPC, Consiliul Concurenței au demarat investigațiile pentru a lua măsurile necesare de stopare a oricăror practici abuzive fără justificare economică.Am cerut cele mai grave sancțiuni pentru cei care vor să creeze instabilitate și să atenteze la siguranța românilor. Am luat toate parghiile necesare pentru siguranța românilor.”, a spus Premierul Nicolae Ciucă.

Citește și:

Isteria a ajuns și la Constanța: benzinăriile și magazinele, luate cu asalt! Video

Inconștiență fără limite în benzinării: Șoferii au alimentat în pungi!

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mancatori de kkt , sub 8 lei nu mai gasesti
3
0
praf in ochi. Ale cui sunt benzinariile ? Nu sunt ale lor ? miciuni cat Casa scanteii
9
0
Ati vandut tara nemerniciilor
15
0
Amenzi de doi bani la oligarhi
15
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768