REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
21.6° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Nicolae Ciucă îl laudă pe Geoană: 'Chiar nu văd nicio problemă să candideze' la președinție

Nicolae Ciucă îl laudă pe Geoană: 'Chiar nu văd nicio problemă să candideze' la președinție

Virgil STOIAN 15 decembrie 2023 | 00:00 556

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, marţi, că nu vede nicio problemă ca Mircea Geoană să candideze la preşedinţie, menţionând că este dreptul acestuia.

Nicolae Ciuca il lauda pe Geoana: 'Chiar nu vad nicio problema sa candideze' la presedintie Nicolae Ciucă

"Îl cunosc foarte bine pe domnul Mircea Geoană. Pot să spun că am lucrat împreună şi este dreptul dumnealui să aleagă să candideze. Este absolut normal. Şi în momentul de faţă chiar nu văd nicio problemă să candideze", a declarat Ciucă, întrebat la Digi 24 în legătură cu eventuala candidatură a lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale.

El a spus că este prea devreme pentru a evalua candidaturile la preşedinţie.

"Din perspectiva mea, toate aceste evaluări, toate aceste sondaje sunt unele de calibrare pentru că, din punct de vedere al momentului, sunt un pic prea devreme ca să putem să punem degetul pe unul sau altul dintre cei care şi-au anunţat intenţia să candideze", a precizat liderul PNL, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Normal ca are dreptul si Geoana,la fel cu milioane de alti cetateni ai Romaniei. Pot candida si cantaretii de manele,influencerii,ragaitorii numiti de media vedete,oricine. Pai asta de acum a fost prof de fizica. Base a fost navigator si turnator la secu, adica daca ai pile la un partid si sprijin mediatic,poti ajunge fucking presedinte de tara,fara sa conteze daca esti sau nu o prsonalitate de inalta calitate umana si profesionala,un patriot,sau pur si simplu unul care ajunge pe varfum gramezii in folosul cuiva,nu neaparat in folosul poporului. Da,ca sa fii politician sau presedinte,nu se cere sa fii un om deosebit,un exemplu pozitiv,o elita a societatii. De preferat sa fii ca astia de acum. Da,oricine are sansa sa fie sefu' tarii.De votat nu e o problema,sunt milioane de talambi care prin manipulari de doi lei, voteaza pe cine trebuie,nu pe cine merita.
0
0
Băi Ciucă cel fără de onoare, ai primit ordin de la stăpîni să-l lauzi pe Ge oană, dragostea Mihaelei? Să se înscrie ca independent nu se poate ptr că el e slugă la amerloci ...
0
0
Mai dle general de 14 stele.Nu cumva Gioana asta e ala cu soacra revolutionara,cumnatul i*******r fugit,el paraca a locuit la stat si a furat si salteaua si cum e4 si cu ceasurile cadou de la Vangelie.Voi nu vedeti ca ne face p****i pe fata.Si noi care credem ca avem IQ cel mai dezvoltat din lume.
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212