REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
21.5° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Nicolae Ciucă, la Neptun: Ne-am asigurat că cetățenii vulnerabili sunt protejați. Video

Nicolae Ciucă, la Neptun: Ne-am asigurat că cetățenii vulnerabili sunt protejați. Video

Replica API 10 septembrie 2022 | 00:00 2010

Prezent la Neptun, la Școala de Vară a Tinerilor Liberali, Premierul Nicolae Ciucă a susținut o conferință de presă în care a dezbătut mai multe subiecte de interes național, cât și local.

,,Nu am discutat pe cine susțiem sau nomizalizăm pentru a candida la primăria vreunui oraș. PNL a pornit o activitate de sondare și în acest moment suntem în derularea acestora, după finalizarea sondajelor ne vom da seama ce își doresc cetățenii.”, a spus Ciucă.

Am discutat cu ministrul Energiei, nu s-a luat încă nicio decizie. Este prematur să discutăm despre o măsură anume. Am asigurat un cadru stabil, un sistem energetic bun, oamenii să aibă energie și ne-am asigurat că cetățenii vulnerabili sunt protejați”, a mai spus acesta.

Mai multe puteți urmări în video de mai jos:

A.V., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Transpiratii d .*****u
0
0
Si tu si tot neamul tau de nenorociti
1
0
tai cablu de curent si sigur ma premiaza ! deschid fereastra si strig ma c.c pe enel ca ma fura la portofel.
0
0
Chiar este de rasul curcilor!
0
0
Foame frig in case ca la nea Nicu
1
0
Ti-ai dreak da romanache.Va ghioraie matele da foame da voi vreti masini electrice.Maine poimaine o sa vreti electrice pa aripi portante.
1
0
si in tot neamul ma-ti de cap de pwla
1
0
Cu 50 de bani ca la motorina.....
0
0
si unde va avea loc premierea???in fata panoului de onoare???ce glume de adormit..batranii...auzi????PREMIERE...
1
0
Pt limba romana apasa tasta 1.a-ti???analfabetule cu acces la net si posibilitatea de a comenta, MARS IN MM LA SCOALA.a-ti ma dobitocule? Idiotule cat consumi sa incarci o masina electrica?ai idee?la cat de analfabet esti nu ma mira ineptiile pe care le asterni votant aur ce esti.pastele ma ti de dobitoc functional.
0
0
Ba anormalilor pana akum a-ti pupat in kur ue si a-ti fost de acord cu legea lor de kakat ca toti posesorii de masini pe combustie sa si le vanda sau la scrap si sa treaca pe elec trice si akum spuneti sa fie economie la energie.Da electricele cu ce se incarca ba - cu lapte da mama da varianta?Cum a-ti acceptat aceasta idiotenie a ue?Da de fapt daca ucidem porcu de Craciun cu electrosocuri-vrajeala in ADN-u ue de ce nu am putea duce la gunoi si masinile pe ICE?
1
0
ce intelegeti dvs. cand afirmati cuvantul ...CETATENII VULNERABILI??? adica cetatenii care n-au avut in viata lor....treaba cu ...MUNCA... adica i-a durut pe undeva...stiti dvs...unde i-a durut de munca...adica nu i-a interesat..nimic...stiau ca va veni cineva si va aprecia munca lor..ADICA SUNT...VULNARABILI..sa vedem dle..CIOUCA...al nostru,ce ceti spune despre cei care au muncit...poate mai mult ca dvs...si deabia isi duc existenta...
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513