REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
21.6° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Nicolae Ciucă, prima reacție după demisia lui Andrei Baciu

Nicolae Ciucă, prima reacție după demisia lui Andrei Baciu

Virgil STOIAN 12 decembrie 2023 | 00:00 952

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, luni, că nu a fost nevoie să-i ceară lui Andrei Baciu să se retragă de la şefia CNAS, menţionând că a fost o demisie de onoare, ca urmare a faptului că numele acestuia a fost vehiculat în dosarul de la DNA privind achiziţia de vaccinuri anti-COVID.

Nicolae Ciuca, prima reactie dupa demisia lui Andrei BaciuNicolae Ciucă

"Am vorbit cu domnul Baciu, nu a fost nevoie să-i cer demisia. A fost o demisie de onoare, considerând că, odată ce i-a fost vehiculat numele în acel dosar, îşi va da demisia de la Casa de Sănătate", a afirmat Ciucă, întrebat, înaintea şedinţei conducerii PNL, dacă i-a cerut lui Andrei Baciu să-şi dea demisia de la CNAS.

Întrebat dacă Florin Cîţu, care se acuzat în acelaşi dosar, va rămâne în partid, liderul PNL a precizat: "Atât timp cât dosarul nu a fost trimis în judecată, aşa cum este prevăzut în statut, nu trebuie să-şi dea demisia din partid".

El a completat că Florin Cîţu nu şi-a dat demisia din grupul senatorilor PNL.

Andrei Baciu, care şi-a anunţat luni dimineaţa demisia din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, s-a prezentat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiat în dosarul privind achiziţia de vaccinuri împotriva COVID-19, în care prejudiciul ar fi de peste un miliard de euro, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in toata tarasenia, cineva a fost destept, voiculescu! pista de plecare in ancheta, este delegarea secretarului de stat mihaila, sa semneze actele din minister. cred ca sa speriat cind a vazut ce vor unii sa comande. sa ne spuna , cine sint aia. am mai platit noi, citeva miliarde de dolari, ptr o sapca(purtata de ciinele lui trump)!
0
0
gheorghita ce mai face mie dor de el de numai pot si de arafat si mai am cativa
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212