REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
21.1° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Nicolae Ciucă, primele declarații în ziua votului

Nicolae Ciucă, primele declarații în ziua votului

Victor ROTARU 9 iunie 2024 | 08:31 281

Nicolae Ciucă a votat în această dimineață în jurul orei 08.00, la secția de votare din Balotești.

Nicolae Ciuca, primele declaratii in ziua votuluiNicolae Ciucă

După ce a ieșit de la secția de vot din Balotești, în această dimineață, Nicolae Ciucă a făcut primele declarații referitoare la importanța alegerilor. Premierul a subliniat că a votat pentru dezvoltarea României și pentru o viață mai bună în fiecare comunitate.

„Am votat pentru siguranța românilor, pentru păstrarea valorilor noastre, a tradițiilor și a credinței. Tot ceea ce înseamnă identitate românească, pentru o Românie puternică într-o Europă unită, pentru parcursul european al României. Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem indiferent cât zgomot se face”, a declarat Ciucă.

El a continuat, subliniind importanța implicării civice și patriotismului: „În ultima perioadă s-a vorbit mult despre a ne face datoria de cetățeni. Am vorbit despre patriotism, cred că este un moment decisiv în care trebuie să ne implicăm în viitorul României, în viitorul nostru al tuturor, un viitor care poate să fie al dezvoltării, al siguranței, sau poate fi al stagnării sau al haosului.”

Ciucă a încheiat prin a încuraja participarea la vot: „Ca atare, este foarte importantă prezența la vot. Este foarte important cine ne reprezintă la Bruxelles și este foarte important cine conduce comunitățile. Ca atare, îi îndemn pe fiecare dintre cetățenii României să meargă la vot și să decidă viitorul țării noastre care trebuie să fie un viitor mai bun.”
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016