REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° ConstanÈ›a Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.2° ConstanÈ›a Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Nicolae Ciucă răspunde la atacul lui Ciolacu

Nicolae Ciucă răspunde la atacul lui Ciolacu

Victor ROTARU 29 iunie 2024 | 00:00 116

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a reacÈ›ionat după atacul liderului PSD, Marcel Ciolacu. Nicolae Ciucă spune că nu înÈ›elege reacÈ›ia acestuia È™i susÈ›ine că, atunci când vine vorba de alegerile prezidenÈ›iale, „trebuie să rămânem în prevederile legale È™i în termenele legale”.

Nicolae Ciuca raspunde la atacul lui CiolacuNicolae Ciucă

Sincer, chiar nu înÈ›eleg de ce această reacÈ›ie. Că afară este foarte cald, asta da, pot să înÈ›eleg, că ne bucurăm de rezultatul meciului echipei de aseară, da, È™i folosesc acest prilej pentru a felicita pe jucătorii echipei naÈ›ionale de fotbal.

Dar atunci când vine vorba de alegerile prezidenÈ›iale, trebuie să rămânem în prevederile legale È™i în termenele legale.

Ca atare, haideÈ›i să stăm jos È™i să discutăm, să discutăm pe bază de principii, pe bază de reguli, nu pentru a face în aÈ™a fel încât să respectăm agenda personală a liderilor PSD”, a transmis Nicolae Ciucă, joi, într-un clip postat pe Facebook.

PSD și PNL continuă să se certe pentru data la care vor fi stabilite alegerile prezidențiale

Marcel Ciolacu a acuzat, joi, PNL că „vrea să schimbe regulile jocului” È™i a lansat un atac dur la adresa lui Nicolae Ciucă, spunând că „onoarea nu este doar pe panouri”.

„PNL doreÈ™te să schimbe regulile jocului. Dacă decizia lor rămâne aceeaÈ™i, nu are rost să facem o decizie de coaliÈ›ie. Trebuie să facem o distincÈ›ie foarte clară din funcÈ›ia mea de preÈ™edinte al PSD È™i responsabilitatea din ceea ce priveÈ™te funcÈ›ia de prim-ministru.

Eu am anunÈ›at, cum era corect, pentru că nu există numai două partide competitori politici în România, PSD È™i PNL. Și am anunÈ›at un calendar astfel încât toate partidele È™i toÈ›i liderii politici din România să-È™i organizeze alegerile în funcÈ›ie de acest calendar. Eu am propus atunci 1 septembrie, dl. Nicolae Ciucă a propus 15 septembrie. Acum, tot domnia sa a propus data de 29 septembrie. Am înÈ›eles că acum se doreÈ™te altă dată.

Abordarea mea de preÈ™edinte al PSD este una foarte clară, deÈ™i nu È™i-au È›inut cuvântul dat. Poate trebuie să înÈ›elegem că onoarea nu este doar pe panouri, onoarea este È™i în discuÈ›iile în cadrul coaliÈ›iei”, a declarat Marcel Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ni se falfaie de replicile intre fomistii adulmecatori de ciolan. Lor,bastanilor li se falfaie de romani. Si romanilor li se cam falfaie de ei insisi,din moment ce societatea arata ca piftia de porc,asezata cuminte ,rece si cateodata tremurand usor,fara sa iasa din farfurie.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016