REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.2° Constanța Dum., 8 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6846
19.2° Constanța Duminică, 8 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6846
 

Nicolae Ciucă și-a lansat cartea „În slujba țării”

Nicolae Ciucă și-a lansat cartea „În slujba țării”

Deria ISLEAM 8 septembrie 2024 | 15:16 261

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi-a prezentat cartea ”În slujba ţării”, la Cetate, alături de Mircea Dinescu, cei doi gătind mâncăruri tradiţionale din Oltenia, ascultând muzică lăutărească şi vorbind despre capitole din volumul lui Ciucă. ”Domnul a dat, Domnul a luat, Domnul fie lăudat”, a afirmat Ciucă, în timp ce-l ”binecuvânta” pe Mircea Dinescu cu o legătură de cimbru. El s-a referit şi la cariera sa militară: ”În Armată, când încerci să te impui prin forţă, nu reuşeşti să obţii... Trebuie să îi simţi pe oameni şi ei trebuie să te simtă. Fără simţirea asta reciprocă, nu se face nimic în viaţă”.

Nicolae Ciuca si-a lansat cartea „in slujba tarii”Cartea lui Nicolae Ciucă
 

Nicolae Ciucă şi-a prezentat cartea ”În slujba ţării”, în localitatea Cetate din judeţul Dolj, alături de scriitorul Mircea Dinescu, în cadrul emisiunii ”Poezie şi Delicateţuri” de la Prima TV.

”Este prima dată în istoria omenirii când un soldat fruntaş prezintă cartea unui general (...) Primul capitol - Viaţa mea aşa cum a fost. Popasuri biografice... este nemaipomenită, este un fel de compasiune, iubirea şi admiraţia pentru femeile din Oltenia. Acest capitol nu poate fi scris de cineva din afară”, a spus Mircea Dinescu, în deschiderea emisiunii.

Nicolae Ciucă: Trăirea de acolo nu poate fi decât din trăire
Ciucă a povestit că şi-a cunoscut soţia în urmă cu 41 de ani.

Apoi, Dinescu a mai spus că în carte se găsesc şi poveşti despre mâncare, în timp ce Nicolae Ciucă a scos o pâine din ţest.

”E unsă cu roşie pe deasupra, se vede”, a comentat Ciucă. ”Ştiţi ce se mai punea în ţest? Frunză de nuc”, a completat el.

Mircea Dinescu a remarcat că, dintre cei care candiează la Preşedinţia României, Ciucă are o meserie.

”În Armată, când încerci să te impui prin forţă, nu reuşeşti să obţii... Trebuie să îi simţi pe oameni şi ei trebuie să te simtă. Fără simţirea asta reciprocă, nu se face nimic în viaţă”, a afirmat Ciucă.

Apoi, cei doi au continuat să gătească, au pus mai multe legume şi carne de pui pe grătar, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de capul nostru si al literaturii romane!!!!
3
0
Ce bine ca a ajuns, chiar azi am ramas fara hartie igienica.
3
0
... al lui Nea Nicu și Leana! El abia vorbește dar scrie... Rușine celor care i-au scris cartea și-l pupă în curul ăla mare de ardei umplut!
8
0
Lasă-ne! Cel mai bine pe care vrei sa îl faci pentru tara du-te în pensia de 25 000 lei și joacă-te cu nepotii.
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279