REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.9° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Nicolae Simion e noul adjunct al IPJ Constanța!

Nicolae Simion e noul adjunct al IPJ Constanța!

Replica API 1 august 2022 | 00:00 4978

După ce Mircea Vizitiu a ieșit la pensie începând cu 1 august 2022, iată că în locul lui a fost împuternicit Nicolae Simion.

Nicolae Simion

Comisarul șef Nicolae Simion vine de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. A fost împuternicit pe funcția respectivă în octombrie 2013, iar în decembrie același an a devenit șef cu acte în regulă, în urma concursului.

Amintim că Mircea Vizitiu a fost pus la dispoziție de Inspectoratul General al Poliției Române de la finele lunii iunie a.c., iar de la 1 august a ieșit la pensie, la cerere.

Astfel că, de la 1 august, pe o perioadă de 3 luni, împuternicit adjunct pe parte de Investigații Criminale, în cadrul IPJ Constanța, este Nicolae Simion.

Citește detalii aici: Mircea Vizitiu, de la IPJ Constanța, iese la pensie!

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
langa felicitari,poti sa- tragi si un mic pupic..in K... de la 1 mm...succesuri ..constantene si sa-ti mearga bine...
1
0
Tot imputernicit,fara examen.Nici asta nu face nimica e un executant p****.
0
1
speram sai puna la treaba si pe sectoristi ,sa nu mai doarma prin localuri in centru si pe aia de la circulatie, sa nu mai ya spaga, noaptea
0
0
felicitari dl Nicolae
0
1
nu prea mult si ...la pensie !
0
0
Asta zici ca-i branzoi din Las Fierbinti
0
0
asa este...unele persoane,sunt mereu nemultumite...el,acest politist care inca n-am auzit de el....va fi nemuritor..daca-l priviti cu atentie,va apuca tremuratul,groaza..teama...frica..sa nu va intalniti cu el...si asa nu va sta mult...totivin...si toti pleaca..si pe scurt...TOTI,DAR TOTI..SUNT O APA SI-UN PAMANT... Felicutari...mai bine nu veneai...
0
0
Sper sa nu gresesc. daca da, imi cer scuze. Nu cumva este tipul care se arata tot timpul grav si incruntat? Cu o atitudine de parca el este nemuritor si rece, precum Luceafarul, iar cei din jur sunt niste sateliti insignifianti? Daca el este, ar fi bine sa-si schimbe atitudinea! Ochii sunt oglinda sufletului. Iar mimica acra spune totul despre caracterul unui om. Repet, daca l-am confundat, imi cer scuze. PS: Cel stiut de mine este francmason.
1
0
... este mult mai pregatit si mai... OM ! Parvenitul ala de la Mangalia , linge blide de cand era subofiter subalternul Domnului Donici la Neptun , facut ofiter la apelu' bocancilor ... a uitat de unde a plecat ! In scoala militara de subofiteri Campina ... radeam cu totii de el !
1
0
Nu te mai obosi sa scrii ca se sterg comentariile.
0
0
Acest ofiter, Simion, ce nota a luat la concurs? O fi venit pe functie fara concurs? Sa ne aducem aminte de ofiterii de cariera, Nucu de la Seriviciul Actiuni Speciale, si Ovidiu Zamfir de la Biroul de Control Intern, care, primul a luat 4,21, iar al doilea 5,63 la examenul pentru adjunct IPJ Constanta? Culmea este ca, Zamfir Ovidiu, in 2013 a mai participat la un examen pt. adjunct IPJ....si acum sa ia nota 5,63 la examen pe subiecte profesionale, dupa ce este sef la Interne Cta? Sa nu uitam ca astia doi, Nucu si ZAmfir Ovidiu, impart dreptatea cand noi o cerem de la IPJ Constanta. Pacat...
2
1
Cat de tanar si de competent este domnul...
0
1
Vreau sa aduc pe aceasta cale multumiri prietenului, colegului si varului meu Marcel Simion! Traiasca CNP!
0
0
Mult succes domnule Simion Din ce va cunosc, sunteti un profesionist
0
0
Nicule sa ai grije de plajele noastre, ca si eu am avut grije pana acum.
1
0
Hotia si prostia nu mai are limite.
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365