REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Nicole Cherry, mai sexy ca niciodată!

Nicole Cherry, mai sexy ca niciodată!

Valentina CAMARA 14 martie 2023 | 00:00 893

Nicole Cherry a devenit celebră de când era foarte tânără, iar de atunci aceasta a impresionat mereu și cu fizicul ei, pe lângă calitățile sale vocale.

Nicole Cherry, mai sexy ca niciodata!

Aceasta a reușit însă să lase pe toată lumea cu gura căscată în momentul în care a slăbit într-un timp foarte scurt după ce a devenit mamă.

Nicole Chery, într-o formă de invidiat după ce a devenit mamă

Artista mărturisește că a avut mereu un stil de viață echilibrat și destul de sănătos, astfel că nu a acumulat prea multe kilograme în plus pe parcursul sarcinii.

Totuși, după ce a adus-o pe fiica sa pe lume, vedeta a reușit să slăbească extrem de repede și a revenit la forma de invidiat pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată.

Solista spune că nu are un anumit secret pentru a se menține în formă, însă aceasta a mărturisit că are o dietă echilibrată, în cadrul căreia consumă foarte multe fructe și legume.

„Nu am acumulat multe kilograme în sarcină și faptul că am avut, cred, un stil de viață sănătos, și înainte de sarcină, și în timpul sarcinii, m-a ajutat extrem de mult, până la urmă, să grăbesc procesul de slăbire, imediat după sarcină.

Cred că echilibrul este important, să ai un stil de viață sănătos. Cât despre mâncare, în general, am încercat să mănânc proteină, să elimin carbohidrații și să mănânc legume, chestii fresh, care mă ajută să am și energie, și să mă și mențin.”, a povestit cântăreața, pentru Viva.ro.

Nicole Cherry, prima vacanță alături de micuța ei

Artista a avut deja primul concediu alături de fiica ei, iar Nicole spune că cea mai mare problemă a reprezentat-o drumul până la locație, care nu a fost deloc pe placul Anastasiei.

„Peripețiile sunt în continuare cele cu drumul, pentru că Anastasiei nu-i prea place să stea în mașină, dar încercăm să plecăm pe perioada în care îi este somn, ca să fim siguri că va adormi și că vom avea un drum liniștit. Cât despre mare, într-adevăr, Anastasiei îi place foarte tare soarele, apa și este o Săgetătoare care-mi seamănă foarte tare.”, a mai spus artista, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303