REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
29.2° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Nicoleta Bercaru, nemulțumită că nu mai are unde să parcheze în oraşul Constanţa!

Nicoleta Bercaru, nemulțumită că nu mai are unde să parcheze în oraşul Constanţa!

Replica API 12 mai 2022 | 00:29 8937

Consilierul județean PSD, Nicoleta Bercaru, este din ce în ce mai supărată pe administrația locală. Motivul este unul cât se poate de vechi dar și actual în același timp: lipsa locurilor de parcare. Aflată cu treabă pe strada Sabinelor din Constanța, Nicoleta Bercaru a găsit cu greu un loc de parcare deoarece, potrivit propriilor spuse ”avem parte și de indivizi care au impresia că își cumpără strada cu totul, dacă au poartă, sau că a avea garaj/intrare în curte pentru mașină înseamnă să ocupe jumătate de stradă„. Reporterii Replica au contactat-o pentru a afla exact nemulțumirile acesteia.

Nicoleta Bercaru are o listă destul de mare de nemulțumiri pe care nu s-a sfiit să o publice: lipsa parcărilor, parcările puține și suprataxate, lucrări interminabile ca timp și spațiu, străzi cu sens unic de pe care nu mai reușești să ieși și care te învârt în cerc, de nu mai ieși din cartier, sensuri fără sens, parcări cu plată în cartiere și lista poate continua la nesfârșit.

Unde parcăm? Ce facem cu mașinile?

„M-am oprit undeva, aveam o programare, și nu aveam unde parca, pentru că e a nu știu câta oară când iese o doamnă la poartă care nu te lasă să parchezi în dreptul porții, cu toate că e loc de parcare. De obicei are un bidon de apă pus acolo, tocmai ca să nu parcheze nimeni. Eu am vrut să parchez mult mai în dreapta în dreptul unui stâlp, și cel cu garajul ar fi avut loc să iasă, însă a ieșit și nu m-a lăsat să parchez. Semnalul meu e mai degrabă însă către Poliția Locală, care poate ar trebui să umble și pe străzile astea mai lăturalnice, și să amendeze. Nu prea e în regulă să consideri că dacă tu ai poarta acolo, toată zona aia îți aparține. Unde parcăm, ce facem cu mașinile? Primarul ar fi trebuit să facă ce a promis, adică niște parcări supraetajate, și atunci poți să vii să mă taxezi”, a declarat consilierul județean pentru Replica.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luati.va adio de votul meu la urmatoarelor alegeri.
0
0
Cereti bani pe parcari supraetajate nu pe linii trase pe asfalt si trotuare
0
0
parcarile trebuiau sa fie gratis, luativa adio de la primarie baieti la viitoarele alegeri
3
0
O p******a explodata care a fost tavalita de tot pesedeul. Asa e tot ce poate acest partid.
0
0
Sa nu vrei gratis ? Strazile si trotuarele sunt facute din banii nostri, nu ai lui feliciu sau ai amiralului de carton. Cu plata poti sa faci in centru, in piata ovidiu, in portul tomis, la obiective turistice. Sa ceri bani de parcare in inel doi e prostie curata.
0
0
nu , boule, nu vrem gratis, vrem locuri de parcare, ca se trezesc boii ca tine care blocheaza strada, ca e a lor
0
0
ea se crede importanta, dar tu , sarmane, esti analfabet.
0
0
tuta a**a vrea sa parcheze gratis... parcarile cu plata ale femeii cu testicole si ale amiralului de plaja sunt libere...
1
0
Niste hoti si mafioti dau aprobari de blocuri pe banda rulanta Chitac si consiliul local sunt in buzunarul "dezvoltatorilor imobiliari" au distrus orasul ne-au inghesuit ca pe sacii de cartofi. Vreti mai putine cazane prin oras parcate invest-te in transportul public.
0
0
Nu inteleg dece nu pit avea spatiul din fata portii liber daca bag masina in curte este posibil sa imi gasesc poarta blocata sa nu pot iesi cand am nevoie urgenta sau lucrez prin curte si imi vin materiale trebuiesc carate de la sute de metrii .**. In schimb in vecinatate s-au construit trei blocuri cu 10 etaje zona A**a ...cand hotii dau aprobarii de constructie blocuri intre case pe strazi super inguste sa nu se ia de oamenii care isi protejeaza poarta de doamne cu programari la coafor. Ganditi-va bine ca nu lipsa parcarilor este problema ci hotia imobiliarelor din constanta.
0
0
... sa-i ia la intrebari pe cei care pun pe gard marcaje cu parcarea interzisa sau bidoane in strada. Sunt de acord sa nu parchezi in poarta sau garajul omului, dar strada nu e a lui! E plin orasul de impertinenti care s-au facut stapani pe strada. Primarul nostru de 2 lei vrea sa platim taxa de parcare in oras, chiar daca nu ofera loc. Macar problema a**a sa o rezolve, ca e in sarcina politiei locale.
0
0
in locul cinematografelor de vara faceti parcati etajate . URGENT !
1
0
Eu am lasat masina in fata garajelor vecinului , ca in fata portii mele era ocupat si m-a agresat fizic si verbal - are garaje pe jumate din strada-, deci ce este de facut ?
0
1
Toti cei care stau la casa si au curte sau garaj,masinile sunt parcate pe strada.Vedeti str.Aron Pumnul.
0
0
lasa ca fac eu parcari , ca eu sunt priceput la toate
0
0
O sa faca Verginica parcari doar pe lumea ailalta, ca aici nu mai pupa mandat.
2
0
Si patronul vostru isi face bloc intre blocuri. Sa vezi parcari acolo!
0
0
cine e mai muta asta,se crede impor tanta, arata de 2 lei
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768