REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Nicoleta Luciu s-a împăcat cu tatăl ei înainte de Crăciun

Nicoleta Luciu s-a împăcat cu tatăl ei înainte de Crăciun

Valentina CAMARA 22 decembrie 2022 | 00:00 403

După ani în care nu s-au văzut, Nicoleta Luciu și tatăl ei s-au împăcat și se pregătesc să petreacă sărbătorile împreună. Ion Luciu a dezvăluit că fiica lui a trecut peste supărările dintre ei și l-a invitat la ea acasă de Crăciun.

Nicoleta Luciu

Împăcarea momentului în showbiz, înainte de Crăciun. Se pare că spiritul de sărbătoare a făcut-o pe Nicoleta Luciu să se împace cu tatăl ei și să îi ofere acestuia șansa de a petrece timp alături de cei patru nepoți anul acesta.
Nicoleta Luciu s-a împăcat cu tatăl ei, Ion Luciu.

Ion Luciu a dezvăluit că a primit iertarea fiicei lui înainte de sărbători, iar Nicoleta a decis să marcheze împăcarea cu o invitație la ea acasă, la Miercurea-Ciuc, astfel încât tatăl ei să petreacă alături de nepoți și familie Crăciunul.

Tatăl vedetei s-a arătat nerăbdător și emoționat în ceea ce privește vizita la fiica lui acasă și a dezvăluit că deja s-a pregătit cu daruri pentru cei patru nepoței, pe care susține că nu i-a mai văzut de 3 ani.

 „Sunt bine, sănătos și bucuros, în același timp. De Sărbători, o să mă duc la Nicoleta la Miercurea – Ciuc, să fim cu toții acolo. Nepoțeilor le-am pregătit deja jucăriile de la Moș Crăciun. O să fie frumos. Fetele mă ajută și cu bani! Însă, nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani, eu nu prea sunt cu drumurile lungi, până la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat Nicoleta”, a spus Ion Luciu, potrivit click.ro.

De-a lungul anilor, Nicoleta Luciu a vorbit despre momentele grele din copilăria ei, provocate în principal de dependența de alcool a tatălui ei. La un moment dat, actrița mărturisea că nu a simțit niciodată dragostea paternă, pentru că Ion Luciu a „căpătat” acest viciu din tinerețe.

Deși relația dintre vedetă și tatăl ei s-a răcit și nu s-au văzut ani la rând, Nicoleta și sora ei Iuliana l-au ajutat financiar pe părintele lor în continuare. Și fratele celor două, care locuiește în Germania, l-a sprijinit pe acesta, iar acum lucrurile par să meargă pe drumul cel bun în familia lor, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510