REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Nicoleta Ploscaru va fi înmormântată astăzi!

Nicoleta Ploscaru va fi înmormântată astăzi!

Victor ROTARU 24 iulie 2023 | 00:00 21253

Nicoleta Ploscaru, fondatoarea Asociației „Constanța, Dragostea mea”, s-a stins din viață duminică, 23 iulie, în jurul orei 14, după o lungă luptă purtată cu cancerul. 

Nicoleta Ploscaru va fi inmormantata astazi!

Nicoleta Ploscaru a dus o luptă lungă cu boala care a măcinat-o, cancer la sân, fiind tratată în Turcia.

Nicoleta Ploscaru va fi inmormantata astazi!

Potrivit informațiilor noastre, trupul neînsuflețit al Nicoletei Ploscaru va fi depus astăzi la Casa Albastră, începând cu orele 18:00, stâlpii vot fi citiți la ora 21:00, iar luni, 24 iulie, la ora 16:00 va avea loc slujba de înmormântare la Cimitirul Central.

Președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Felix Stroe, a transmis un mesaj de condoleanțe.

Nicoleta Ploscaru va fi inmormantata astazi!

A fost îndrăgostită de  Constanța cu toată ființa ei. S-a poziționat ca o voce distinctă  și sonoră în viața publică. A făcut politică pătimaș, dar cu dorința de a face ceva, de a contribui la schimbare, la diversitatea de opinii și idei în spațiul public. Nicoleta Ploscaru a iubit viața și Constanța cu pasiune și a luptat cu toate puterile pentru orașul nostru. Cât despre viață - o luptă lungă și grea, care nu a împiedicat-o, însă, să fie aproape de oameni. A plecat dintre noi, dar va rămâne în memoria noastră ca o luptătoare. A plecat la Ceruri și am convingerea că și de acolo va iubi Constanța, va iubi oamenii, va iubi viața. Drum lin, Nicoleta Ploscaru! Dumnezeu să o odihnească în pace!“, a transmis Felix Stroe.

Nicoleta Ploscaru va fi inmormantata astazi!

Și președintele ANPC, Horia Constantinescu, a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Dumnezeu să o odihnească! Nu te aștepți ca unii oameni, pe care îi știi luptători, să fie înfrânți! Realmente nu îmi vine să cred! Societatea constănțeană a pierdut o luptătoare! Odihnească-se în pace!“, a transmis Horia Constantinescu.

Intenționa să candideze în 2024 la Primăria Constanța

Nicoleta Ploscaru a fost candidat la Primăria Constanța în 2020, ca independent. Intenționa să candideze și în 2024. În 2022, s-a aliat cu AUR și începuse, deja, pregătirile pentru alegeri. ”Creăm un pol conservator, pentru că celelalte partide și-au pierdut doctrina. Începem să ne pregătim pentru alegeri. Una e să fii candidat independent, alta e când ai partid. Eu n-am vrut să candidez independent, dar n-am avut de ales”, declara la acea vreme, pentru Replica, Nicoleta Ploscaru.

Colectivul Replica transmite sincere Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016