REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Joi, 17 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6885
8.3° Constanța Joi, 17 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6885
 

Nicușor Constantinescu îl face mincinos pe Mircea Geoană

Nicușor Constantinescu îl face mincinos pe Mircea Geoană

Virgil STOIAN 17 octombrie 2024 | 14:13 2685

Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, aflat momentan în închisoare, a răspuns acuzațiilor lui Mircea Geoană, care a susținut că, la alegerile din 2009, a fost trădat de Organizația PSD Constanța. 

Nicusor Constantinescu il face mincinos pe Mircea Geoana Mircea Geoană și Nicușor Constantinescu

Mai jos puteți vedea postarea integrală a lui Nicușor Constantinescu

Afirmațiile domnului Mircea Geoană de zilele trecute, din emisiunea de la Pro TV,  prin care acesta acreditează ideea că la alegerile prezidențiale din 2009 a fost ,,trădat” de mine și organizația de la Constanța reprezintă o minciună. Este nedemn din partea fostului președinte al PSD și actual candidat independent la alegerile prezidențiale să vorbească astfel despre o echipă care l-a susținut din toate puterile în acea campanie, care i-a organizat la Adamclisi, cu 4 zile înainte de turul II al alegerilor, un eveniment de amploare la care au participat mii de persoane (important de reținut și faptul că a fost transmis în direct pe TVR!). Aceasta este doar una dintre acțiunile din acea campanie electorală pe care vreau să le amintesc.
        ,,Trădare, trădare, dar să știm și noi”, domnule Geoană, așa cum v-am întrebat chiar în biroul dumneavoastră de la Senat în timpul campaniei electorale…
P.S.:Ar fi multe de spus, însă din respectul pe care i-l port fostului meu coleg, mă opresc aici. Cred că este deja prea mult, după ce am fost sacrificat și condamnat pentru abuz în serviciu, făcut prin hotărâre de Consiliu Județean, să fiu numit și ,,trădător”.  Cei aproape 8 ani și jumătate petrecuți după gratii nu mi-au schimbat caracterul: nu pot să mint și să tac.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te pwp jos purcelul meu.
1
3
Ce mai contează ce zice Nicușor Constantinescu?
5
6
Ai furat destul . Hai cand iesi poate mori sa scapam de tine. Porc i n f e ct.
5
7
ai fost condamnat pe nedrept de ce nu ai mers la cedo care ti-ar fi dat dreptate la fel ptr mazare si toti ceilalti condamnati psdnl
8
7
O onoare să promiți, o prostie să te ții de cuvânt = vorbele lu’ porcu’
7
4
da hot ordinar si mmmwist !!!
11
9
Cata minte trebuie sa ai sa crezi ca Mazare cu Constantinescu l au tradat pe Geoana si l au sustinut pe Basescu, Basescu care le a facut dosare si le-a dat ani grei de puscarie .
22
2
Porcu guita iar , a mancat graunte stricate
16
10
Hai Nicule ieși afară. Ca te așteaptă fata cheală. Nu mai e ce mai era. Consiliul s a dus la naiba.
19
4
Ce texte are in el ecscrocul asta de Nicushor Constantinescu cica el are caracter,nu poate sa taca si sa minta,dar ca ai declarat ca ai cancer in faza terminala pentru ca sa scapi de pushcarie ce a fost mai neicushorule nu o MINCIUNA,sau in cazul tau s-a intamplat o minune si ai scapat de cancerul ala in faza terminala in pushcaria de la Poarta Alba ?,ceva unic in lume.
26
10
te-a turnat mazare
22
11
NU INTELEG...NIMIC...SI PUSCARIASII AU DREPT DE A VORBI ??? SA STATI LA BULAU PANA VA IA...DRACU DE LA 12 NOAPTEA.. ASA MAI APARE SI PUSCARIASUL DE...MIRON MITREA PE LA TELEVIZIYUNI SA NE DEA SFATURI..BAI PUSCARIASILOR...??? VOI NU TREBUIE SA MAI SCOATETI NASUL DIN...PUSCARIE...
26
9
Pai si noi pe cine sa credem acum !? Unu care este un parnaias o r d i n a r si celalt a fost secretar general adjunct al NATO ?
21
16
Un om cu coooaaaiele cat casa chiar si dupa 9 ani de puscarie
25
27

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445