REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Nicușor Constantinescu, internat la Spitalul de Urgență

Nicușor Constantinescu, internat la Spitalul de Urgență

Virgil STOIAN 31 mai 2023 | 12:29 7986

Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, a fost internat , miercuri 31 mai. Încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă de câțiva ani, pentru multiple infracțiuni, fostul președinte CJ s-a plâns de-a lungul timpului de condițiile din închisoare, care îi accentuau problemele medicale.

Nicusor Constantinescu, internat la Spitalul de UrgentaNicușor Costantinescu

Cunoscut cu probleme medicale multiple, se pare că în ultima perioadă acestea s-au agravat astfel că în cursul zilei de miercuri, 31 mai, acesta a fost transportat la Spitalul Județean.

Vă reamintim că Nicușor Constantinescu a fost internat și în SUA, unde a spus că se trata pentru cancer de prostată, însă ulterior în presă s-a spus că acesta a mințit.

„Astăzi 31.05.2023 persoana privată de libertate Constantinescu Nicușor a fost transportată în vederea reevaluării medicale urmare a solicitării primite din partea medicului curant oncolog“, au transmis reprezentanții Penitenciarului Poarta Albă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E cumva internat la VetZone?
3
1
Cu porcusoru asta si cu drogalau orasul a pierdut ani multi degeaba, care alegorice, carnaval, ulei si pui congelati, prosteala . Aia din vest atrageau investitii la noi kkt furaciuni si gargara
12
0
Nicusor si Radu sunt pedepsiti de psd, pentru ca nu au vrut sa danseze cum canta psdul. Toti pe care i-au hranit i-au intors spatele si s-au dezis de ei. Pe mazare l-au rapit din Madagascar si l-au dat exemplu. O sa vina plata la toti, stati linistiti.
10
7
Da,am ajuns bine . Multumesc
7
1
Ba criminalilor , ba securiti criminali , omorati Omul pentru abuz in servici , infractiune ce in tarile civilizate nu depaseste incadrari maxim 4 ani ! Blestematilor ati facut de rusine justitia romana in toata lumea ! A fost un mare nesimtit si arogant Nicusor Constantinescu dar nu e criminal sa moara in puscarie l-ati facut de 32 de ani ? Pai pe Felix Stroie si pe Dumitrache ion nu ii luati ca va cotizeaza voia , nu va ajunge salariile astronomice si pensiile speciale mafioti criminali ce sunteti !
15
20
să ne anuntati cand au murit cei doi escroci, să ne îmbătăm de bucurie. Sper să fie în chinuri
18
3
In comparatie cu cei de azi au condus orasul mult mai bine decat bouul de kitkan
17
21
Va da gingii usor
4
11
Ai baut cum bea boul apa si acum vrei compatimire. Tu si jigodia de Mazare a-ti adus Constanta in epoca de piatra
26
12
Dumnezeu sa il ierte ..... pacat
8
11
Vai nicusoare ti-am acoperit toate furturile impreuna cu cei din primarie si tu mori ca prostul tocmai acum ..
22
6
I-am zis sa bage cocaina buna ca mine dar nu a vrut . Ce viata nedreapta sa mori in puscarie.
16
10
Smaranda ai ajuns repede cu porscheul de 200,000 euro la spital ? E bine tatutul? Sincere condoleante iti uram !
22
7
Mai bine crapi decat sa stai in iad cu tiganii sa mananci laturi. Asta e ti-ai trait viata si me-ai facut oameni cat am stat pe langa tine, du-te ca nu iti returnam datoriile
9
6
Al draq, când erai pe carbaciul tău, erai mare smecher, guitzai și te basheai ca un porcan, acu fără testicoae, cu rozeta franjuri te mănâncă cancerul și buba neagra... La mai mare!
14
8
Virgile cine mortii tai ti-a dat informatia asa ? Doamna Crina?!
8
7
Ce sa-ti transmitem?Sanatate!Daca scopul de a fura a fost sa dai mai departe la medici,preoti,clopotar... asta e!Te vor urma si cei de azi care au aceleasi metehne, fiindca in Primarie parca e un virus cu aceleasi manifestari!Singurul tratament e cu pamant si preot!
14
6
Nu ma intereseaza de suferintele astuia pentru ca din cauza lui si a altora ca el"oameni care au avut puterea in Romania la nivel central sau local"a ajuns Romania in halul asta in care arata astazi;daca mai adaugam si ca neicushorul a fost in stare sa declare ca este pe moarte din cauza cancerului de care suferea,declaratie data pentru ca sa inshele instantza de judecata,va putezi da seama despre ce caracter infect vorbim.
24
6
Ordinarul3 !!!
14
6
Il injurati degeaba; altii la fel de rai sau mai rai i-au luat locul imediat mai ales la nivelul cel mai inalt; pe ce s-au dus miliardele de euro care au facut aproape 50% din pib datorie ? ce spagi astronomice se vor lua ptr zecile de miliardele de euro care se vor da pe submarine, corvete, f35, tancuri, etc ? problema nu sunt oamenii ci sistemul care favorizeaza furtul si il pedepseste prea tarziu si prea rar; trebuie legi corecte aplicate corect de oameni corecti
25
18
De ce ne mai obosim sa il injuram? Abia asa redevine important. Nicusor este istorie, este condamnat si isi ispaseste pedeapsa deja de vreo 8 ani. In rest eu unul nu ma bucur daca este bolnav, practic nu ma pot bucura de asa ceva indiferent de parerea mea despre el ca si individ. Pana la urma isi va ispasi pedeapsa si ne vom reintersecta pe strazi cu el. Cel mai bun mesaj pentru el ar fi sa il ignoram complet.
33
10
Dacă mănânci mici fără număr și nu pui puțin muștar, ajungi la urgențe. Îți face niște spălături și nu ai nici pe drakku.
16
9
Nicusoare , incearca si tu cu niste berbecuti , lasa naibii spitalul in pace pentru cei care chiar au nevoie . Nu ai nici pe draqu' , pentru tine si drogatul de mazare a fost mai bine ca ati intrat la zdup , asa v-ati lecuit de bautura si coca , deci multumiti statului roman si dati banii furati inapoi , in rest ... la cat mai multi ani cu executare !!!
27
7
Aviz politicenilor bagati bani in spitale si educatie deoarece sunt legate una de alta pt ca furi bani de la stat stai cu frica sa nu te prinda faci Avc sa iti sta inima nu ai unde sa te tratezi sau dai de vreun p***t care a facut scoala online asa ca furati cu grija ca la urgenta ajungeti pe aceeasi targa ca boschetaru din șant de la care le ati luat casele nationalizate sa faceti retrocedarile ca pe corecte nu le luai niciodata
21
4
acum trei ani avea prioritate la oncologie, la spitalul judetean. dadeau bolnavii afara din rezerve, madam mazilu, o nebuna si jumate, si -l bagau pe golanul asta. nu are nici pe dracu, vor doar sa l scape de vreo noua sentinta. daca avea cancer , era mort acum
38
10
Nicule vezi sa nu mori. Ca n am bani de lumânări. Ce sa mai zic de coliva. Sunt și cheala și silfidă. Abia banii îmi ajung. Ca tot beau, ca sa te uit. Dar nu pot, deloc nu pot. Chiar diseară scot un dop. Sa mă-nec in beutura. Că mi e dor de a ta pwla. Sunt bătrâna și sunt babă. Mi e dor de aia mică a ta și bleaga. Hai te pup la cuc. Irinuca cwr de fier și cu capu’ chel.
23
9
nu va e ma rusine la cat ati furat?in alt stat se dadea inchisoare pe viata
24
9
Drum lin porcusorule de la toti oamenii care stiu cat ai furat din Constanta. Ne ocupam noi de restul stai linistit !cancer placut in continuare.
28
9
sperante mari si la drogatul mazare !!! Mwie cu kkt la amandoi !!! Sper ca in curand sa intre si cei care l-au facut scapat pe strutz !!!
28
8

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016