REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
26.9° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Nicușor Dan nu vrea să aibă o dezbatere cu Sebastian Burduja

Nicușor Dan nu vrea să aibă o dezbatere cu Sebastian Burduja

Victor ROTARU 8 mai 2024 | 00:00 630

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că el nu vrea să aibă o dezbatere cu Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primărie, pentru că „se spun lucruri” și el vrea „să aibă sprijinul PNL”.

Nicusor Dan nu vrea sa aiba o dezbatere cu Sebastian BurdujaNicușor Dan

Nicușor Dan a fost întrebat de Sebastian Burduja când va accepta o dezbatere cu el, din respect pentru electoratul liberal.

„Am răspuns deja de mai multe ori la întrebarea asta. Începutul e foarte bun, electoratul liberal m-a votat în 2020, aș vrea să mă voteze și acum, mai ales în persepctiva votului într-un singur tur, când un vot pentru candidatul de pe locurile 4-5 e un vot aruncat. Nu vreau să am o dezbatere cu Sebastian Burduja, pentru că într-o dezbatere se spun lucruri”, a răspuns Nicușor Dan.

Primarul a mai explicat că vrea să aibă sprijinul PNL.

„N-aș vrea să îl atac. Vreau o majoritate cu PNL în Consiliu, dacă câștig Primăria”, a mai spus edilul.

Sebastian Burduja îl acuză pe Nicușor Dan că nu este un om de echipă și că refuză dialogul, deși, susține el, ca „primar trebuie să ai o dezbatere”.

„Eu sunt un om de dialog și de echipă, toți știu asta. Dar ai nevoie de doi pentru tango. Domnul Nicușor Dan nu e om de dialog, nici de echipă. Nu răspunde la telefon, nu-mi răspunde nici mie, nici domnului Ciprian Ciucu. Problema e această atitudine incorectă, i-aș spune arogantă. Ești în democrație, ești primar, trebuie să ai o dezbatere”, a mai spus liberalul, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Burduja,vezi ca si seful tau de partid,Klaus,a refuzat dezbaterile cu Dancila la ultimele alegeri prezidentiale! Vezi cum se intoarce toata!
4
0
De ce sa se tziganeasca cu un securici mincinos? Tu combate cu enache AUR sau Sosoaca. Ca aveti acelasi procentaj si acelasi management fatasmagoric. Minciuni, vrajeala, acuzatii nefondate.
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620