REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Nicușor Dan se distrează la mare în timp ce bucureștenii nu au apă caldă

Nicușor Dan se distrează la mare în timp ce bucureștenii nu au apă caldă

A.F. 9 august 2023 | 17:54 1651

Nicușor Dan se distrează la mare în timp ce bucureștenii n-au apă caldă Au apărut noi imagini cu edilul în concediu.

Nicusor Dan se distreaza la mare in timp ce bucurestenii nu au apa calda

Primarul Capitalei a fost fotografiat doar în prosop, anunță realitatea.net. Imaginea aduce izbitor cu cea a lui Ciprian Marica, care a fost surprins în prosop, într-un hotel în care petrecea momente intime cu o doamnă.

Edilul Capitalei a fost surprins la relaxare în timp ce zeci de mii de bucureșteni nu vor avea apă caldă nici în următoarea perioadă.

Imaginea cu primarul general a devenit virală pe rețelele de socializare și a stârnit valuri de indignare, întrucât acesta doar ce a anunțat că lucrările la sistemul de termoficare se vor prelungi.

O lucrare din sectorul 3, care trebuie să fie finalizată pe unsprezece august, va mai avea nevoie de ceva timp. Sectorul 2 este și el la fel de afectat. Sectorul 6 are zeci de blocuri fără apă caldă, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un nesimtit. A blocat tot Bucureștiul
0
0
Ce p**a mea aveti ma cu omu de il fotografiati voi in prosop. pai daca eram eu nu va futeam in gura si ma pisam pe voi? ati dat de un om linistit si cu capul pe umeri. Pai futuva in gat de maimutoi, voua va trebuie pule in gura si pumni in bot ma, ca cu vorba buna nu intelegeti.
4
3
Bravo pt comentariul de mai jos. Daca erau peste 50% in tara cu gandirea ta si a mea se schimba ceva. din pacate nu cred ca sunt. suntem in minoritate. majoritatea sunt niste imbecili ordinari care nu inteleg ca si lor le va fi de 10 ori mai bine daca nu va fi psd si pnl. Numai ca, daca esti p***t si analfabet, ca majoritatea romanilor, te mint idiotii care au condus tara 30 de ani, tu fiind p***t gramada ii crezi si atunci iti e frica de schimbare. E greu sa intelegi ca binele majoritatii e si binele tau, logic nu, ca doar faci parte din majoritate. Astia care au tinut tara pe loc si au votat psd su pnl 30 de ani, ar trebui sa nu mai aibe drept de vot!
2
0
Ba, aplaudacilor de partid! Ba, alienatilor!!! Voi pe ce lume traiti, ba? Chiar atat de prostii satului sunteti si nu realizati ca PSD-istii care au pierdut alegerile fac SABOTAJ impotriva noilor primari care au castigat alegerile, precum Nicusor Dan sau Clotilde? De ce? Pentru ca mandatul lor sa para dezastros si sa nu mai castige inca unul, ca mai apoi sa se intoarca ei. Ati avut dovada cu Firea si azilele groazei. Cu Dragnea la fel, ati vazut ce a facut prin TELEORMAN si ce zic "vecinii" despre el, ca e un "oligarh roman" sau "baiat de bani gata" care pe nepotisme a ajuns lider de partid, dupa ce unchiul sau, MARIN DRAGNEA (medaliat de Putin pt. prietene fata de Rusia si URSS, i-a lasat mostenire partidul PSD care este fostul FSN). NEPOTISME!!! Precum sindicatele au facut grevele la rotativa in interesul "eroului" Ciolacu, la fel se intampla si impotriva lui Nicusor Dan sau Clotilde, santaj cu gunoaiele, cu apa calda, cu trasul de timp si sabotarea proiectelor sa "esueze" mandatul.
20
5
Nu mai cantati in struna psdnl; nd este singurul care a inceput lucrari de amploare necesare din urma cu vreo 30 de ani la o retea la care nu a mai facut nimeni nimic de vreo 50 de ani sau mai mult; de amintit ca reteaua bucurestiului este cea mai mare din europa dupa a moscovei
12
4
Va-n gura cu Miky mouse cu tot.desenat cu stanga votat cu dreapta.mwie ce rahat neomarxistiloe
3
14
ND e singurul primar care a făcut și face ceva in beneficiul tuturor, pe termen lung. Gândire de matematician, Olimpic! Prostimea voucher-istă, pomanagii, sinecuriștii angajații in nșpe companii înființate de Fee-Rea, făcute să toace banul public se simt cu foamea-n gât. Păi cine îi mai duce mocca la Iași, la Sf Parascheva? Cine le mai dă putorilor excursii mocca in Grecia? Vouchere de biciclete, ochelari, OB-uri, etc?
16
5
Semi esti tembel/a.
5
1
n-au apa calda din cauza pesedeului. Ce sa repare asta cand 30 de ani s-a furat ca-n codru. Mwie hotilor cu kkt !!!
16
1
La mare o sa il aveti pe Horia, este batut în cuie la PSD...Așa că în locul vostru mi-aș face alte griji
6
2
„Patronul site-ului stiripesurse.ro, Iosif Buble, are semnate contracte pe bani publici, prin firmele pe care le controleaza, in valoare de peste 540.000 de euro. Contractele apar in declaratie de interese depusa pe 7 iunie de nevasta lui Iosif Buble, deputata PSD d***a Tusa”, dixit acum un an presa.
6
1
Da,romanii sunt mereu indignati. I se rupe lui Nicusor si altora ca el de indignarea romanilor. Altfel,romanii stiu sa faca scandal pentru orice tampenie,mai putin pentru lucruri importante. Foarte bine. Si bravo lui Nicusor ca stie cum sa profite de multimea muta.
4
11

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016