REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Niva Prod a lui Dan Pufleanu poluează nestingherit dana 18 din Portul Constanța! Video

Niva Prod a lui Dan Pufleanu poluează nestingherit dana 18 din Portul Constanța! Video

Virgil STOIAN 29 iulie 2023 | 00:00 2952

După cum Replica de Constanța vă semnala acum un an, lucrătorii din Portul Constanța, danele 17-18, sunt exasperați de poluarea provocată de cei care dețin companiile de cereale. Este vorba despre societății Silo Port și Niva Prodcom SRL. În timpul operațiunilor de manipulare a cerealelor care se încarcă în nave, nori de praf se ridică în aer, pe care vântul îi împrăștie în toate direcțiile. În acea zonă toate mașinile par acoperite de zăpadă. Se pare că amenzile Gărzii de Coastă nu îi impresionează foarte tare pe afaceriștii de aici, amenzile fiind insignifiante în comparație cu veniturile realizate.

Niva Prod a lui Dan Pufleanu polueaza nestingherit dana 18 din Portul Constanta! VideoTotul e alb în dana 18

În Portul Constanța, dana 18, pare că a venit iarna. Totul este acoperit de praf provenit de la încărcările cu cereale. Operatorii portuari de aici nu par să fie preocupați de sănătatea angajaților și a celorlalți lucrători din zonă, așa că nu-și bat capul prea mult să asigure măsurile de prevenire a poluării cu praf si pulberi pe timpul manipulării mărfurilor. Sătui să inhaleze praful și să-și pună sănătatea în pericol, lucrătorii au sesizat, în repetate rânduri, Garda de Mediu, amenzile curgând pentru firmele care poluează, însă acestea nu par să-i deranjeze, continuându-și activitatea.

Niva Prod a lui Dan Pufleanu polueaza nestingherit dana 18 din Portul Constanta! Video

Cine poluează în Dana 18

Firma care este vinovată de poluarea din dana 18 este Prodcom SRL, deținută de Dumitru Caraman, care deține 50 % din acțiuni, Maria Bușu, cu 25 % și Dan Pufleanu, tot cu 25 %. Administratorul firmei este Dumitru Caraman. Pe anul fiscal 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 15 239 948 lei, un profit net de 6 675 660 lei și datorii de 6 829 614 lei cu un număr mediu de 49 de angajați.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PENTRU ZERO ABSOLUT Doar atat ai inteles din ce-am postat mai jos? Mi-e mila de tine, esti un specimen uman ce face degeaba umbra pamantului! Orice natie are oameni si oame (asta-i la feminin) nascute obosite, dar tu demonstrezi ca esti la baza lantului trofic!
4
0
Hai ca m-ai dat pe spate cu escrocii Ion Caramitru, Hagi și Sergiu Nicolaescu.
2
1
Pt. GHEORGHE GHEORGHIU DEJ I.L. Caragiale, Toma Caragiu, domnitorii Ghica, Constantin Noica, Dan Pita, Camil Ressu, Elena Gheorghe, GICA HAGI, Cristian Gatu, Emanoil Gojdu, Sergiu Nicolaescu, Ion Caramitru, si nu mai enumar o multime de personalitati care au facut (reprezentat) ceva pt tara noastra.
3
1
Pt. GHEORGHE GHEORGHIU DEJ Tampitule (tampito), just look here
3
2
Acum avem problema cerealelor că poluează ...., dar ati uitat ca de 30 de ani era in continu portul plin de cherestea pentru export.Sau dus naibi padurile. Nu ne facem bine ! Suntem capabili doar sa mancam rahat cu polonicu in comentarii.... si sa murim de grija altuia, să moară si capra vecinului ,.... capul plecat sabia nu l taie . Stam bine la proverbe....de rahat , ne caracterizeara! Asta sintem...niste amărati!
7
4
Si in zona de sud unde se descarca minereul de fier este aceeasi problema. Nu intereseaza pe nimeni de poluare. Nori rosii se vad zilnic peste port, dar toata lumea inchide ochii
6
0
Până-n '89 nu se auzea de aceasta N A Ț I E infectă că există. Trăiau numai în sate şi comune ca și refugiații că-i împușcau comuniștii.
16
2
S U G makkedoancele. Inclusiv nevastă-ta. Doar ca TU nu știi. O crezi de fată mare. Tembel.
12
4
Ioane sa ne o s**i dar la toti unu sa nu scapi!!
2
8
Las-o dreaq, iar makkidoni. Când naiba scăpăm de ăștia?!? behehehe.... behehe... ra'ți ale dreaq de oi bijduvence.
16
3

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677