REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
25.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Anchetatorii au stabilit cum s-a petrecut crima de la București. Victimele au fost înjunghiate de 20 de ori. Video

Anchetatorii au stabilit cum s-a petrecut crima de la București. Victimele au fost înjunghiate de 20 de ori. Video

Andreea VLAICU 7 august 2024 | 12:02 1523

Noi detalii în cazul triplei crime din București. Mamă, fiică și fiu au fost găsiți morți într-un apartament din sectorul 2. Suspectul principal este un bărbat de 47 de ani, fiu al femeii. Crima oribila a fost descoperita chiar de către geamănul ucigașului. Amândoi au fost încătușați și duși la audieri, iar suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

Anchetatorii au stabilit cum s-a petrecut crima de la Bucuresti. Victimele au fost injunghiate de 20 de ori. VideoSuspecții crimei de la București 

Suspectul principal al triplei crime din Capitală a fost reținut. El și fratele său geamăn au fost audiați. Bărbatul de 46 de ani şi-ar fi ucis mama şi cei doi fraţi din cauza banilor.

Între timp au ieșit la iveală noi date despre triplul asasinat. Mama ucisă de fiul său avusese în trecut ordin de protecţie, dar l-a retras. Totodată, anchetatorii nu au găsit arma crimelor, însă potrivit acestora atunci când au sosit polițiștii la fața locului, principalul suspect a fost calm și chiar le-a indicat anchetatorilor locul unde erau cadavrele. Un detaliu înfiorător descoperit de anchetatori este că ucigașul și-a băgat frații în saci imediat după ce i-a omorât.

Anchetatorii au stabilit cum s-a petrecut crima de la Bucuresti. Victimele au fost injunghiate de 20 de ori. VideoImagini de la locul crimei

„Există semne în casă că s-a făcut curat .. sunt mai multe cuțite, 20 de plăgi înjunghiate. Două dintre victime erau în saci, a treia în baie. Vecinii spun că presupusul criminal ar fi fost consumator de substanțe interzise. Oamenii spun că era violent și că de cele mai multe ori era scandal în familia lor”, a declarat procurorul de caz.

Vecinii sunt șocați de cele întâmplate și spun că auzeau des scandaluri în zonă până noaptea târziu.

Vă reamintim că trei persoane, o femeie în vârstă de 74 de ani şi doi dintre copiii săi, un fiu şi o fiică, ambii cu vârste peste 40 de ani, au fost ucise marţi într-un apartament de pe Calea Moşilor din Bucureşti. Victimele au fost omorâte prin înjunghiere, procurorul de caz anunţând că au fost numărate şi 20 de răni suferite de aceeaşi persoană. Iniţial, suspecţi au fost alţi doi copii ai femeii, gemeni. Ulterior, anchetatorii au stabilit că doar unul dintre gemeni a săvârşit crima, celălalt nefiind în locuinţă în momentele critice.

Anchetatorii au stabilit cum s-a petrecut crima de la Bucuresti. Victimele au fost injunghiate de 20 de ori. VideoImagini de la locul crimei 

„Unul dintre gemeni ar fi încercat să vină aici dimineaţă, dar a găsit uşa închisă. Din datele pe care le avem nu sunt indicii că ar fi fost în locuinţă în momentele critice”, a declarat marţi seară procurorul de caz, Alexandru Anghel.

Suspectul, în vârstă de 46 de ani, este cel care le-a deschis uşa poliţiştilor. „Era senin. A arătat cadavrul mamei şi a spus că mai sunt două cadavre”, a precizat procurorul, scrie româniatv.net

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

În cursul zilei de 06.08.2024, în timp ce se afla în locuința sa din sectorul 2 București, inculpatul și-a ucis mama în vârstă de 73 de ani, sora în vârstă de 47 de ani și fratele în vârstă de 44 de ani, aplicându-le multiple lovituri de cuțit în zone vitale. Fapta a fost descoperită după ce fratele geamăn al inculpatului a sesizat Secția 8 Poliție cu privire la faptul că mama nu îi mai răspunde și că nu mai poate intra în locuință de două zile. 

Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.


În cauză a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri, care au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și al polițiștilor Secției 8 Poliție, primii sosiți la fața locului“, au transmis procurorii bucureșteni.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale și dispunerea măsurilor preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU VA SPERIATI...ESTE DOAR INCEPUTUL ATROCITATILOR IN ACEASTA TARA...DE CE DOAMNA MINISTRU...GORGHIU :???DE CE ???POATE PUTETI SA RASPUNDETI...DAR ESTE TARZIU...TRAIM INTR-O TARA ESUATA...PACAT PACAT..
5
0
Pe prima pagina sunt 3 articole cu victime, morti etc Parca citesti necroloage in ziarul asta
3
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303