REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Noi detalii din dosarul interlopilor care l-au agresat pe Stelian Tocia în plină stradă

Noi detalii din dosarul interlopilor care l-au agresat pe Stelian Tocia în plină stradă

Virgil STOIAN 2 mai 2023 | 00:00 10909

Procurorii au finalizat cercetările în dosarul în care interlopii Petrică Tomescu și Gheorghe Moraru sunt acuzați că l-au tâlhărit pe afaceristul Stelian Tocia, dar și pe un alt individ, aceștia fiind trimiși în judecată. Cei doi sunt acuzați că  în luna octombrie ar fi agresat victimele, unuia dintre ei fiindu-i sustrasă suma de 16.500 de lei, mai exact lui Dorin Staicu. Urmează a fi stabilit primul termen de judecată. Replica de Constanța vă oferă mai multe amănunte din acest dosar.

 Noi detalii din dosarul interlopilor care l-au agresat pe Stelian Tocia in plina strada
Potrivit informațiilor noastre, Petrică Tomescu ar fi declarat că în seara faptei, ar fi fost într-o mașină împreună cu Gheorghe Moraru, zis Piky, și cu o altă persoană, și la intrare în Ovidiu, ar fi văzut autoturismul în care se aflau Stelian Tocia și Dorin Staicu, despre care el știa că aparține lui Silviu Ștefancu. Tomescu susține că i-ar fi surprins pe cei doi într-un moment... mai deosebit, să spunem. Totodată, acesta neagă că l-a lovit pe Stelian Tocia sau că i-ar fi furat acestuia sau lui Dorin Staicu vreo sumă de bani.

 Noi detalii din dosarul interlopilor care l-au agresat pe Stelian Tocia in plina strada

Cum s-ar fi petrecut faptele

Stelian Tocia s-ar fi întâlnit cu Dorin Staicu, în mașină, și ar fi purtat într-adevăr o discuție cu acesta, până au fost întrerupți de Petrică Tomescu. În acest timp, Gheorghe Moraru ar fi pătruns în mașină, pe partea în care se afla Dorin Staicu, și ar fi încercat să îi smulgă borseta lui Stelian Tocia. Pentru că nu reușea, Tomescu  l-a lovit de câteva ori cu un box pe Tocia, acesta reușind să fugă din mașină, pe terasamentul sensului giratoriu. Ulterior, cei doi agresori s-ar fi ținut cu mașina după Dorin Staicu, reușind să îi fure acestuia 16.500 de lei, dintr-o borsetă pe care o avea la gât. Cu toate acestea, despre banii lui Stelian Tocia pe care ar fi vrut să îi fure agresorii, iar potrivit informațiilor noastre, la testarea cu aparatul poligraf, răspunsul dat de acesta la întrebarea ”dacă avea o borsetă la el în momentul atacului”, s-a dovedit a fi neadevărat.

 Noi detalii din dosarul interlopilor care l-au agresat pe Stelian Tocia in plina strada

Mai mult, Tomescu ar fi avut suspendat dreptul de a conduce, iar în ziua cu pricina se afla la volan. Autoturismul l-ar fi împrumutat de la un alt afacerist controversat.

Polițiștii au găsit pistol la domiciliul lui Moraru

Un alt detaliu din anchetă este faptul că, la percheziția domiciliară, s-ar fi găsit la complicele Moraru un pistol. În fața anchetatorilor, interlopul a declarat că nu a utilizat niciodată arma și a recunoscut că nu a declarat-o la poliție. Și nici nu este autorizat să dețină o armă,

De ce fapte sunt acuzați cei doi

Tomescu Petrică a fost trimis în judecată pentru următoarele infracțiuni: lovire sau alte violențe, complicitate la tîlhărie, și conducerea unui vehicul fără permis de conducere în timp ce Gheorghe Moraru pentru: tâlhărie, complicitate la lovire și alte violențe, șantaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Dosarul urmează a se judeca la Judecătoria Constanța însă nu s-a stabilit încă un prim termen.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moraru Gheorghe a folosit arma in seara cand soția lui a nascut baiatul , a tras in geamul magazinului meu din sos Constanței 62 Cumpana după un prieten de cartier - doamna Fizesan lucra in magazinul meu - am depus gloanțele mai târziu la domnul Caraivan , șef poliție pe atunci in Cumpana - actualul șef de post , Alim Tanior stie - puteți cerceta - cu siguranta nemernicii ăștia fac mult rău pe unde trec , nu merita iertati - și confiscat totul - detalii cand voi fi audiată lg MM
3
1
Faruk mai trăiește ??
0
0
Ei daca omu de afaceri ar fi fost posesoru unei arme cu teava scurta de foc detinuta legal sai fie trimis pe cei doi protagonisti in neverland ….
0
1
A vrut sa si dea dauna totala ! Omu are 6 milioane numai la banca ! Fiisa e plina de boli ! Baiatul lui taie frunze la caini !
3
3
Pe tovaraselu Piki il mananca crapatura. E fisurat tot.
3
0
Il dispretuiesc pe Piki ca are un caracter j***s, dar vezi ca aici gresesti TOVARASUL RAFTE L-A VANDUT PE PITBULL SI PE PIKI !!!!!! Si acum o da in curul altora sa scape el basma curata, dar cand se trimit in judecata dosarele scrie n***u pe alb cine e sifon ! Sper doar ca pana atunci cine a scris sa fie constient ca o sa-i cada o caramida in cap din avion, din greseala !
6
0
Astia doi trebuiau dati in revista Femeia. Au gesturi de dama. 2 bulani crapati si uzati.
8
3
O sa incep si eu ca Petre sa ma dau cu oja pe unghii sa va vad pe urma. Nevasta ascunde oja ca vin.
3
2
Mai Pikisor cum sa te indragostesti tu decmine? Ce-ai vazut la mine?
4
0
O căutare deschisă a partenerilor sexuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește ----> urlis.net/club
0
1
Ah Tocia data viitoare te cer in casatorie . Pe Rafte de amanta il tin.
2
1
Eu unul nu l as freca niciodata pe acest purcel batran Moraru Gheorghe. Are fata de mogaldan si e si prea largit.
4
0
Vreauuuu carneee. Poftesc un muschi de calitate lung si gros. Sanatate curata pentru colon.
3
0
Scupra sifonule poate ma superi si bag carne n tine. Ciocu mic dezaxatule mintal care traiai cu barbati la Madrid. Bagai carne de albanez in tine gunoiule.
3
1
Daca nu exista lege cate maciuciuci in guta ii bagam lu tractoristu asta de piki
3
1
Piki e un gay batran
2
0
Piki asta si-a legat tovarasul de o viata pe Marius Pitbul si pe Rafte. Asa caracter si mai vorbesti de altii sifon cu legitimatie ce esti.
2
0
Piki se lovea in cret si in Spania. Confirm eu. Sa nu ma apuc sa spun si de Italia ca e groasa. Asa ca ciocul mic si inceteaza sa vorbesti de nevestele altora.
3
0
Poveste de dragoste. Tocia la frecat pe acest Piki la un party si de aici a pornit o dragoste nebuna.
3
0
În orașul Constanța, nu exista un sifon mai mare decât Scupra Mihai,hotul de parfumuri. Om este nebun de legat,se trage din familie cu probleme psihice și handicap,este zdreanta numărul 1 al societății. Are vedenii continuu,toată lumea este p******r,judecător,milițian,civili,,și alte meserii. Numai sunt oamenii zugravi,faianțar,electricieni...wtc.. Omul este bolnav psihic și mintal..și trebuie internat la socola..nu palazu... Asta-i sifonul orașului indicat să vă feriți de el..sa -l lăsați singur în lumea lui infecta și de rahat..cu toți prostii
3
0
PiKy un infect de om ,tie foame tare umflatule numai sifonelii ai facut jeg de om.
3
0
Bine le faci Bogdane la pizdele astea care s-au jucat cu viata ta Da-i in …. De smecheri care nu stiu sa se uite decat peste umar Le e frica acum ca stiu ce au facut si stiu ce ii paste
2
0
Iar ma a suflat Rafte … a fost sa manance aseara si hop … a fasait putin :)))) Maaa … ochii roata ca nu stii de unde vine la cat “bine” ai facut celor care te-au considerat prieten ! BELESTE OCHII CA SA NU BELESTI ALTCEVA
2
1
Unde va prind va fugăresc pizdelor . Vira , Nas , Albina ! Va scot eu toată interlopeala din cap ! Eu sunt teroarea voastră zdrențelor ! Va arat eu mușchi ! Vira amanta lui Nas am sa te pun in genunchi și o sa ți-o vâr toată pe Gat ,p***a gălăgioasa . Ești gelos pe nas ,vrei sa te futa numai pe tine !
6
0
Nas interlop mare și peste hotare ! Aveai foc in adidași când l-ai văzut pe Petreanu . Ai fugit ca un iepure de câmp la cât de umflat ești . I-ați luat frica lui Petreanu . Ți-ai adus aminte Vira bulanetule cum la Balkan te a scos Bekir prin spate sa nu te spargă caranii de l-au pus in genunchi pe Druga și i-ai spart sticlele in cap . Acum le s**i p**a la carani cand ii vezi . Ai rămas fidel de frica . Iar nas , c***t gros te a fugărit Petreanu , nu mai erai interlop consacrat ? Stați încordați și serioși , nas , vira , Albina , zici ca sunteți din desene animate . p***e umflate cu steroizi ! Pești tatuați cu 2 neuroni de fiecare !
14
2
de oameni! Interl0pii p00lii!
6
0
BAI PETRE DE CAND UMBLU CU TINE MAI FACUT VARZA CATE DOSARE AM SI MA DUC IN CAP LA PUSCARIE LA CATE RELE AI FACUT O SA MORI DEGEABA .LA INMORMANTARE NICI ASTIA COCOS NU O SA FIE LA TINE CA SI EI STAU CU GRIJA IN PRIVINTA TA ! AI GRIJA NENOROCITULE CA ESTI DEMODAT CU TOATE MANEVRELE TALE NU AI REZULTATE! IN C TA ORI CE OM VORBESTE DE TINE ZICE CA ESTI FSS! VIZU TAU SA DUS SA FII SMECHER A RAMAS ,, MITU “ NR 1 BANI SI ALTELE STI TU DOAR LE VISEZI NOAPTEA !! MANEVRANTULE LA GROAPA INTRO BUNA ZII!! VA PLEZNII AORTA CA I SOLICITATA !! HAI LA c***t CU TINE SIFIN IMPERIAL
5
1
Tocia era intr-un moment...facea un oral..dar i-a stricat Piki plăcerea. Ce dracu Piki nu ai așteptat puțin,sa termine..și după poate îți facea și ție una scurta repede...off mai Piki. Tocia este recunoscut ptr meseria asta,ca ar fii printre primi 3..la oral...primul ar fii Scupra..care a fost prins cu gayul în camera de băieții...2 Rafte....și Tocia următorul...asa se aude După citirea articolului,nu prea se bat cap în cap sa nu fie fabricat,de sifonul rafte.
10
0
Floarea este olarita! O barfea la toti preteni si a luat-o de nevasta! Si Mariusica i la dat cand avea rosu in gat! Doamna Floarea face un bebe curand! Cu Dady Playboi
4
1
O ceartă între poponari, brânzari.
18
0
Țânțari de cartiere 0 mizerie
12
1
Piky, ești un gras infect...
13
0
Să-mi bag p..a in ma-ta!
6
0
Bulangiu de rafte era la festivalul de mancare
9
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677