REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.1° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Noi DETALII în cazul agentului de pază CĂLCAT de DOUĂ maşini pe TRECERE

Noi DETALII în cazul agentului de pază CĂLCAT de DOUĂ maşini pe TRECERE

Replica API 12 decembrie 2020 | 00:22 9388

Angajatul unei firme de pază din Constanța și-a găsit sfârșitul în drum spre locul de muncă. Luni, în jurul orei 06.10, pe trecerea de pietoni de pe șoseaua Mangaliei, zona Auchan, agentul de securitate a fost implicat într-un eveniment rutier în urma căruia şi-a găsit sfârşitul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Se pare că noi detalii continuă să iasă la iveală în acest caz, martorii povestind, şocaţi, cum bărbatul a fost călcat, pe trecerea de pietoni, nu de una, ci de două maşini.

Martorii: L-a călcat ca pe un câine

Mai multe persoane care treceau la acel moment prin zonă au precizat că vina îi aparţine şoferului de pe autobuz şi că pietonul traversa regulamentar. Aceştia au mai explicat şi că autobuzul aparţinea armatei. “Mama era în autobuzul de armată. L-a călcat ca pe un câine, şoferul întrebând, apoi, ce e cu omul acela pe jos”, a declarat o constănţeancă. Un bărbat care se deplasa la muncă în acel moment a declarat că a văzut victima întinsă pe carosabil, iar autobuzul avea parbrizul spart. “Eu eram în drum spre muncă, mergeam către Gară, pe celălalt sens de mers, pe la 6:20. Am văzut că un om era întins pe banda doi şi traficul blocat. Autobuzul era pe prima bandă, cu parbrizul spart şi cel de al doilea care l-a lovit, cu Audi, era oprit în faţa acestuia”, a mai explicat bărbatul.

Toate maşinile ocoleau, dar şmecherul cu Audi a trecut peste

Declaraţia unui alt martor este şocantă, de-a dreptul. Acesta a precizat că, deşi toţi ceilalţi şoferi ocoleau zona prin partea dreaptă, cel de-al doilea conducător care a lovit victima nu ar fi avut răbdare şi ar fi ieşit din coloană, moment în care s-ar fi produs impactul. “A fost lovit de un autobuz al armatei, apoi de un Audi A3. Toate maşinile treceau pe partea dreaptă, ocolind, dar ăsta mai şmecher a ieşit din coloană şi a depăşit pe partea stângă, acolo unde era victima întinsă pe carosabil. L-a târât pe sub maşină ca pe o cârpă”, a explicat martorul.

Familia face un apel disperat

Fiica bărbatului decedat în urma unui accidentului rutier face un apel disperat către martori pentru a putea afla adevărul şi pentru a descoperi cum s-a petrecut accidentul. “Oameni buni, familia noastră are o mare rugăminte la voi. Luni, 7.12.2020, ora 6:07, tatăl meu, Petre Sorin, agent de pază la firma Zip Escort, a fost călcat pe trecerea de pietoni de la Auchan, de o mașina care transporta militari, mai apoi fiind aruncat spre banda 2, și lovit de o mașina marca Audi. Ulterior, el a decedat la spital. Rugămintea familiei mele pline de durere este dacă cineva a văzut această nenorocire, dacă a auzit-o, dacă știe orice legat de aceasta întâmplare, vă implor, familia mea vă imploră să ne contactați la numărul 0773801803, să ne scrieți în privat, sau să ne comentați la postare. Avem mare nevoie de aceste informații, vă rog din suflet să ne ajutați, să fiți alături de noi. Dacă o puteți face, vă rog, pentru numele tatălui meu, pentru dragul și bunul lui suflet, ajutați-ne cu ce puteți! Va suntem recunoscători pentru orice informație și vă dorim doar sănătate și sperăm să fiți puternici în aceste vremuri grele, Dumnezeu să vă ajute în toate!”, a declarat tânăra.

Mesajul dureros transmis de fiică

Fiica bărbatului a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dureros, cu privire la moartea tatălui. “Vei fi tot timpul în inimile noastre, vei fi tot timpul în gândul nostru şi te vom iubi neîncetat! Eşti un suflet bun, minunat, dragul meu tată, un suflet care nu trebuia să plece atât de devreme de lângă noi, dar Dumnezeu a hotărât că acolo sus vei fi mai bine, scumpul meu tată. Te iubim, te regretăm şi știm că ai plecat la îngeri şi esti bine, știm că eşti alături de noi la fiecare pas, chiar dacă trupul tău nu o va mai face. Te iubim nespus! Dumnezeu să te odihnească în pace, tati! Cu dragoste neîncetată, familia ta îndurerată!”, a transmis tânăra.

Cum s-a petrecut tragedia

Amintim că polițiștii rutieri au fost sesizați, în jurul orei 06.10, despre producerea unui accident rutier pe Șoseaua Mangaliei.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe sensul de mers Constanța-Lazu, iar impactul s-ar fi produs inițial între un autobuz, care circula pe prima bandă, și un pieton. Cel din urmă ar fi fost acroșat pe a doua bandă, de către un autoturism. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Ca urmare a evenimentului, bărbatul a fost transportat și internat la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde a decedat în dată de 07.12.2020 , în jurul orelor 07:15.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost un zugrav bun. S a apucat de paza pentru ca nu mai gasea lucrari. Toata familia lui este plecata in Anglia la munca. A ramas singur si s a sinucis.
6
2
bine ca stati sa cereti declaratia, dar de probleme astea nu va ocupati. Pulitia
7
2
Daca vrei sa vi la munca in anglia lasa mesaj
3
12
Nu mai dati cu usurinta CARNETE DE SOFERI la toti bolnavii psihici cu paranoia care se cred imparati la volan .
8
1
cruci plantate la locurile unde au avut loc accidente cu morti, gasesti doar in tari de lumea a 3 a, asa cum este Romania.
10
3
banzinaria are camere , si posibil locuintele din zona.oamenii accepta greu sa fie martori indosare pentru timpii pierduti si presiunilor care pot apare .Am infintat institutia mediatorului ,dar este necesara institutia martorului pt ca politia face greu aceasta activitate..Inainte erau lasate crucile in locul accidentelor ,acum interzise.La acea trecere trebuia sa fie o padure de cruci .La vederea acestor cruci , soferul ar mari atentia,Este clar ca sunt anumite locuri unde sunt multe accidente , iar autoritatile nu gasesc solutii,deci cruci
9
1
jighimelele din primarie sunt ucigasii !!! Ei trebuiau sa construiasca infrastructura !!! Dar acolo lucreaza numai spagagii si putori gen merla !!!
9
2
Trebuiau luate masuri de multa vreme acolo...si in multe licuri slab semnalizate . Cat e de greu sa te deplasezi noaptea acolo sa vezi ca nu e vizibila trecerea , sa cheltui cateva zeci de mii pentru a salva vieti?? Ce iameni sunteti conducatorilor sau sunteti oameni???
11
1
Vezi ditamai autobuzul si te astepti sa opreasca in 5 m ! Nu mai alergati , asigurati-va temeinic ...daca voua nu va pasa de viata voatra , atiunci cui sa-i pese ? Condoleante familiei
15
16
Principalul vinovat este cel care a dat aprobare de functionare ptr.Mall-urile din zona fara sa-i oblige pe investitori sa investeasca in construirea de pasaje sau subtraversari la soseaua principala .Au constiinta incarcata de aceste morti nevinovate .Niste nemernici corupti .
19
4
Frumoasa fata. Pacat de tragedia intamplata si de chinul prin care trec ea si familia ei. Nu sunt camere de luat vederi prin zona? Este o trecere de pietoni cu probleme. Tin minte ca, in urma cu 3-4 ani, a fost omorata o femeie acolo. Tot angajata la unul dintre magazinele mari din zona.
15
2

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620