REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.8° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
32.8° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Noi detalii în cazul angajatului de la spații verzi, ucis de propriul fiu și ascuns sub pat

Noi detalii în cazul angajatului de la spații verzi, ucis de propriul fiu și ascuns sub pat

Mariana MURAT 13 august 2024 | 09:16 1747

O crimă șocantă a avut loc în Tecuci, acolo unde un bărbat a fost ucis de propriul fiu şi apoi ascuns sub pat. Potrivit ultimelor informaţii, victima se temea că va avea această soartă. De altfel, soţia bărbatului fugise de acasă de teama călăului.

Noi detalii in cazul angajatului de la spatii verzi, ucis de propriul fiu si ascuns sub patUn angajat al spaţiilor verzi din Tecucia fost ucis de propriul fiu și ascuns sub pat

Vecinii au fost cei care au descoperit ce s-a întâmplat, după ce l-au văzut pe tânărul de 27 de ani când a aruncat la gunoi un sac plin cu haine murdare de sânge. 

Ne-am gândit că de ce tatăl nu vine să ia atitudine și să le strângă și să-l potolească. Cum făcea de obicei, că a mai aruncat și în alte dăți și venea, îl punea la punct. Și așa și am început să sun o vecină. „Tu l-ai văzut pe Gabi că nu vine să strângă obiectele de jos” și zice „nu l-am văzut”. Îl sun, cred că are 30 de apeluri, nu a răspuns.”, a povestit o vecină.

Victima lucra la Primăria Tecuci şi era responsabilă cu întreţinerea spaţiilor verzi din Tecuci. Colegii bărbatului de 57 de ani au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. 

Noi detalii in cazul angajatului de la spatii verzi, ucis de propriul fiu si ascuns sub patPresupusul criminal se pregătea să fugă la mama lui

Știam că a fost internat la dezintoxicare (n.r. fiul victimei). El nu prea vorbea, nu prea comunica cu noi problemele de acasă. Dar știam că existau ceva probleme cu consumul de droguri. El a fost de câteva ori, l-a luat cu dânsul să-l țină sub observație, să-i dea ocupație.”, a precizat Viorel Calinescu, șef serviciu Spații Verzi Primăria Tecuci.

După ce şi-a ucis tatăl, tânărul a încercat să fugă. După mai multe ore de căutări însă, poliţiştii l-au găsit într-o staţie de autobuz din comuna Barcea.

În urma probatoriului administrat de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, cu sprijinul polițiștilor serviciului de investigații criminale, a fost luată măsura reținerii bărbatului de 27 de ani pentru 24h, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Tribunalului Galați cu propunere de luarea unei măsuri preventive.”, a transmis IPJ Galați.

Vecinii spun că tânărul avea probleme psihice şi de ceva timp nu mai urma tratamentul. Acum, acesta este acuzat de omor asupra unui membru al familiei, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016