REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
32.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Noi imagini de la accidentul din Pantelimon în care un copil de 9 ani a murit. Cine era la volan

Noi imagini de la accidentul din Pantelimon în care un copil de 9 ani a murit. Cine era la volan

A.F. 2 august 2024 | 14:07 1039

Au apărut imagini surprinse de camerele de supraveghere cu momentul în care tânărul de 19 ani schimbă locul cu prietenul lui de 17 ani înainte ca acesta din urmă să provoace accidentul din Parcul Pantelimon, în care un băiat a murit, iar sora lui a fost rănită grav.

Noi imagini de la accidentul din Pantelimon in care un copil de 9 ani a murit. Cine era la volan

Aceste imagini clarifică astfel controversa legată de cine era la volan în momentul accidentului, scrie antena3.ro.

Din noile imagini se vede momentul în care cei doi au făcut schimb de locuri. Se petrecea la câteva secunde de la momentul în care tatăl copiilor trecuse pe lângă ei și la volan era șoferul de 19 ani.

Anchetatorii au revenit joi la locul tragediei de lângă parcul Pantelimon, unde cei doi copii au fost striviţi de maşina condusă de adolescentul fără permis. Până acum fuseseră văzute imaginile surprinse cu câteva clipe înaintea accidentului.

În seara fatidică, tatăl a ajuns cu maşina pe aleea din faţa parcului şi a intrat în parcare. Acolo i-a lăsat să coboare pe mamă şi pe cei doi copii.

În imaginile surprinse de camera de pe spatele maşinii tatălui se vede cum micuţii se urcă pe trotinete şi merg o parte din drum pe lângă mama lor. Apoi, maşina tatălui pleacă. Pe alee, tatăl se întâlneşte cu Loganul alb în care se aflau cei doi tineri. 

În imaginile surprinse de camera de bord a maşinii tatălui, la volan se vede tânărul de 19 ani, îmbrăcat în tricou alb. Aşadar, cu un minut şi 15 secunde înainte de a se produce tragedia, se vedea că nu minorul era a volan.

Dosarul a fost preluat acum de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Băiatul de 17 ani, despre care poliţiştii spun că se afla la volan, este arestat preventiv, iar celălalt, de 19 ani, este plasat sub control judiciar.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768