REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Noi informații despre SPITALUL REGIONAL: Va fi făcut la Constanța, pentru a deservi și turiștii, militarii de la Kogălniceanu, dar și migranții!

Noi informații despre SPITALUL REGIONAL: Va fi făcut la Constanța, pentru a deservi și turiștii, militarii de la Kogălniceanu, dar și migranții!

Replica API 25 mai 2019 | 01:09 586

Aflat într-o vizită în județul Tulcea, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a făcut afirmații și cu privire la ce demersuri mai sunt de făcut pentru începerea proiectului Spitalului Regional Constanța, despre Cazinoul de pe faleza Constanței, dar și despre Drumul Expres Tulcea – Constanța.

În urmă cu câteva zile, ministrul Eugen Teodorovici atrăgea atenția asupra faptului că proiectul Spitalului Regional Constanța este blocat la Administrația Prezidențială, de unde se așteaptă semnarea unei hârtii. Sâmbătă, 25 mai a.c., aflat într-o vizită de lucru în județul Tulcea, ministrul Teodorovici a precizat, referitor la acest proiect: „La nivelul Ministerului Finanțelor Publice s-a făcut un grup de lucru, pe care îl coordonez, cu Ministerul Sănătății, Consiliul Județean Constanța, Consiliul Local Constanța, pentru a vedea exact ce trebuie făcut și să urmărim fiecare pas. Eu am ambiția încă, știu că timpul este foarte scurt, să ieșim și cu legea prin care să se realizeze Spitalul Regional Constanța, pe modelul Guvern – Guvern, având în vedere că dorim să îl realizăm cu Guvernul Turciei”, a afirmat Teodorovici.

„Mai mult, când am fost la Ankara, am avut o discuție cu ministrul Sănătății din Turcia, am avut două negocieri, să zic așa: una, să ne dea un proiect tehnic, pe care Ministerul Sănătății și cel al Apărării îl vor alege, terenul de 10 hectare există deja la Constanța. Și o altă discuție este ca pe timpul în care se execută spitalul, maximum trei ani, să trateze un număr de copii din România, pe care ministrul Sănătății, Sorina Pintea, va stabili, să tratăm minimum 1000 de copii pe an, dar într-un anumit buget. Și acesta a fost un alt element pe care partea turcă l-a acceptat. Și iată că stăm de o lună pentru o hârtie!”, a mai afirmat ministrul.

Cât privește necesitatea ca spitalul regional să fie construit la Constanța, ministrul Teodorovici a punctat: „Este un spital care va deservi partea de turiști, pe timp de vară, partea militară de la Baza Mihail Kogălniceanu și migranții, pentru că vrem nu vrem, se va întâmpla lucrul acesta”.

Referitor la Cazino, ministrul Teodorovici a dat din nou asigurări că va fi respectat termenul de finalizare al lucrărilor, iar referitor la Drumul Expres Tulcea – Constanța a afirmat că data de 3 iunie a.c.este data depunerii de oferte pentru construirea acestuia.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai ca abia astept sa merg sa votez
1
0
Orlando vrea sa-l construiasca cu turcii lui Erdogan? In alta parte nu mai gasea specialisti in constructii decat la aia?! Rusine, guvern de cacao ce sunteti! Ce mai urmeaza, si o moschee langa spital???!!!
2
0
Lasati migrantii sa stea la ei acasa ! Nu vrem sa vina la noi in tara !
5
0
Chiar de s-ar realiza , nu vrem migranti.
4
0
Care este zona de amplasament?
0
0
Copilul numarul 1001 nu va fi tratat, ca depaseste bugetul ! Voi va auziti cand vorbiti ?
4
0
Banuiesc ca aceste declaratii nu sunt valabile si pentru votarile urmatoare recte prezidentiale,parlamentare,locale!
5
0
Muie psd jihad psd. Huo. Ti ai draq de hoti
7
4
adica pe banii nostri voi tratati jihadistii? NEMERNICILOR!
11
1
ce tupeu are tziganul orlando !!! Auziti fratilor ca presedintele tarii nu i-a dat o semnatura !!! Nici pesedeii de teleorman nu te cred analfabetule !!! Muie cu cacat !!!
9
5
Just smile! It's a joke!
11
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436