REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.6° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
28.6° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Noi înregistrări între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia

Noi înregistrări între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia

Deria ISLEAM 24 iulie 2024 | 12:54 1089

Au fost obținute noi înregistrări între principalul suspect în cazul crimei stomatologului din Brăila și mama acestuia.

Noi inregistrari intre principalul suspect al crimei din Braila si mama acestuia

Mama: Presa și procurorii spun că ești asasin la comandă, că ai fost plătit. Dacă tu nu ești, trebuie să mergi până în pânzele albe. Dar dacă ai fost plătit, fii atent ce îți spun eu. Spune mama adevărul! Ca să nu îți iei tu pedeapsă singur și ăla să stea în libertate, pentru că ai șase fete acasă. Spune mama adevărul, pentru că mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva.

Suspect: Ce să zic, mamă, că nu am omorât-o eu. Ai înnebunit, mamă?

Mamă: Ei spun că ți-a rămas sub unghii pielea ei.

Suspect: Am fost azi la medico-legal. Nu am nimic pe mâinile mele. Singurul lucru pe care mi l-a găsit a fost că eram ciupit în palmă. Dar pe mâini, pe corp, pe gât, pe picioare, aici nu mi-a găsit nimic.

Mama: Deci nu ți-ai găsit nimic, nu ești vinovat, nu ești plătit, nu ești nimic, nu?

Suspect: Nu!

Anchetatorii au găsit în timpul perchezițiilor din cabinet fisa dentară, din 2023, a bărbatului. Astăzi sunt așteptate rezultatele de la medicină legală care vor certifica dacă presupusul suspect a suferit recent o intervenție stomatologică.
Bărbatul și-ar fi premeditat fapta

Potrivit anchetatorilor, bărbatul şi-a premeditat fapta şi a gândit chiar şi un plan cum să scape nepedepsit. Individul ar fi plecat de la Galaţi cu un taxi, a mers în Brăila și şi-a schimbat hainele în drum spre cabinetul stomatologic. El s-ar fi dus la Galați special pentru a fi localizat acolo, în cazul în care urma să fie prins.

A luat mai multe mijloace de transport, astfel încât să ajungă la cabinet, pe care avea cum să-l supravegheze în fiecare zi, având în vedere că el stă la 500 de metri distanță și chiar fusese la un moment dat pacient. A intrat în cabinet și, potrivit unor informații neoficiale, a încuiat ușa cabinetului, pentru ca femeia să nu poată fugi.

Suspectul a fost arestat preventiv, după ce s-a stabilit că o cunoștea pe victimă.

El a fost lăsat să-și sune mama din arest și a discutat câteva minute cu ea. Femeia s-a arătat disperată și i-a cerut să recunoască dacă el a comis crima. Bărbatul a repetat din nou că nu își recunoaște fapta și susține că a mers la cabinet pentru o lucrare dentară, în calitate de client.

El a fost dus și la IML pentru ca anchetatorii să verifice dacă este adevărat ceea ce spune, însă rezultatele încă nu au ieșit.

În ceea ce privește probele, polițiștii au ridicat și o cameră de supraveghere care se afla foarte aproape de intrarea în cabinet și care ar putea să lămurească mai multe lucruri în acest caz, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Criminali,pești,proxeneți,interlopi gangsteri,matraoane,tatuați,desenați,pictați,NEBERBERITI,analfabeții r*mâniei...Unde ești Antonescu sa ii execuți pe toți de la cel cu barba sura până la cel cu p**a n gura pardon tata
2
0
Nu pare asta atat de inteligent sa premediteze cu atata minutiozitate o crima! O fi urmat niste indicatii precise...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699