REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
27.4° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Noile uniforme de Poliție, plătite cu bani grei, se rup în zonele „sensibile“

Noile uniforme de Poliție, plătite cu bani grei, se rup în zonele „sensibile“

A.F. 12 august 2024 | 18:54 861

Sindicatul Europol a reclamat, luni, calitatea uniformelor, distribuind pe pagina de Facebook a instituției o fotografie cu o pereche de pantaloni care s-au rupt pe cusătură, deşi, teoretic, acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple. Sindicaliştii afirmă că plătesc peste 7.400 de lei pentru „calitatea turcească/chinezească, frumos ambalată sub steagul României“.

Noile uniforme de Politie, platite cu bani grei, se rup in zonele „sensibile“

„Colegul nostru, Cristian, a coborât din “autospecială” și a simțit o adiere neobișnuită. Se simțea ca în zilele de concediu, din care tocmai s-a întors, când era toată ziua în șort.

Realitatea însă l-a făcut să fie stânjenit și să se refugieze în «autospeciala» de poliție. Adierea provenea de la noua «ventilație» apărută la pantalonii uniformei ce s-au rupt fix...  pe cusătură!

Da, acei pantaloni tactici, care se presupune că sunt realizați din țesătură «ripstop», rezistentă la rupere și abraziune. Iar costul pe care îl plătim pentru calitatea turcească/chinezească, frumos ambalată sub steagul României de pe reperele noii uniforme de poliție, este de 7.465 lei.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
generalii romani, nu conteaza din ce arma, au vile tut! din ce bani?
1
0
Sa se vada care angajat al M.A.I.a cumparat uniformele astea si cat s-a platit pe bucata,este simplu ce dracu mai militzienilor nici la atat nu va duce capul sau este vorba de vreun superior caruia va adresatzi cu sa traitzi,daca este asha atunci sa vina corpul de control al ministrului si sa rezolve problema asta cu arestarea vinovatului,recuperarea prejudiciului,complicitatea furnizorului,tot tacamul necesar in cazul abuzului in functzie si fals cu uz de fals in acte oficiale cu consecintza prejudicierea banului public
1
0
Sunt făcute la un parter de bloc de o mare firmă anonimă, aia de la achiziții știu tot, și cine și cum au câștigat licitația, și cat la sută din acei bani se duc la șefi și urcă până la ministru, etc. etc. uniforma asta fățoasă, de fapt costă 2000 de lei, dar prețurile sunt umflate și se ajunge la 7000. Și așa 5000 de lei a zeci de mii de polițiști se duc în buzunarele șefilor și până la minister ! Faceți voi socoteala și o să vă dați seama de ce se bat ăștia pe ciolane la alegeri ! Și asta e valabilă la toate ministerele, cine nu crede e bătut în cap !
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516