REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Noroc chior! Constănțeanul Antonio Anghel a câștigat 40.000 de euro la o emisiune matrimonială

Noroc chior! Constănțeanul Antonio Anghel a câștigat 40.000 de euro la o emisiune matrimonială

Mirela PASCAL 12 iulie 2023 | 00:00 7043

Antonio Anghel, tânărul teribilist din Constanța care, în 2019, a provocat un accident pe bulevardul Tomis, fiind beat la volan, a câștigat 40.000 de euro. Cum a reușit? Simplu: a mers la o emisiune matrimonială la Antena 1, s-a căsătorit și a câștigat marele premiu. Interesant este faptul că a luat decizia de a-și pune pirostriile după o lună de dragoste nebună alături de Maria, și în ciuda faptului că familia lui nu a fost de acord cu mariajul. Dar, ce mai contează acest detaliu, dacă Antonio a strâns o parte din banii pe care trebuie să-i plătească cu titlu de daune morale victimei sale?!

Noroc chior! Constanteanul Antonio Anghel a castigat 40.000 de euro la o emisiune matrimoniala

Maria și Antonio

În urmă cu trei ani, un bărbat de 26 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, Antonio Anghel a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, dinspre Bdul. Aurel Vlaicu către str.Soveja, iar după intersecţia cu strada Tulcea a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care era condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 30 de ani. Cel din urmă a ajuns la spital, iar șoferul aflat sub aburii lui Bachus a ajuns pe mână procurorilor, fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Avea o alcoolemie de peste 2,39 mg/l alcool în sânge, stare în care acuitatea vizuală scade, poate apărea confuzia mintală și reflexele sunt abolite.

Noroc chior! Constanteanul Antonio Anghel a castigat 40.000 de euro la o emisiune matrimonialaaccidentul din 2019

Antonio s-a dat în spectacol, după ce a produs accidentul, fiind preocupat, în special, că victima i-a stricat capota mașinii, un Audi A6. Victima a suferit fractură a coloanei cervicale, fractură de bazin şi fractură a coccisului, fiind operat la piciorul drept de trei ori, pentru care s-a aplicat grefă de piele.A rămas internat în spital aproximativ 36 de zile şi apoi imobilizat la pat circa 21 de zile, în prezent deplasându-se greu, cu ajutorul unei cârje.

Noroc chior! Constanteanul Antonio Anghel a castigat 40.000 de euro la o emisiune matrimoniala

Antonio, condamnat: Am avut mult stres

Antonio a povestit în casa Mireasa despre accidentul pe care l-a produs la Constanța, tânărul a fost criticat de alți concurenți. „A fost destul de grav. Am avut proces, am avut tot. Așa a fost să fie atunci. Am greșit, îmi pare rău. Am plătit foarte mult. Am avut mult stres, mi s-au tras toate. Un băiat și-a rupt piciorul. Am condus nici 500 de metri de la un local”, a povestit Antonio în casa Mireasa. „Puteai să omori un om!”, i-a spus un concurent. „Sunt conștient. Nu ești primul în 4 ani care mi-a spus asta”, a răspuns Antonio.

Noroc chior! Constanteanul Antonio Anghel a castigat 40.000 de euro la o emisiune matrimoniala

În 2021 a fost trimis în judecată și a fost condamnat la 2 ani și 6 luni pentru fapta sa, în octombrie 2022. Judecătorii au admis în parte acțiunea civilă exercitată de către victimă și l-a obligat la plata sumei de 25.000 euro, cu titlu de daune morale și 20.086,32 lei, cu titlu de daune materiale. Decizia nu a fost definitivă, Antonio formulând apel în noiembrie 2022. În timp ce Antonio se afla în casa Mireasa, magistrații s-au pronunțat, din nou. Curtea de Apel i-a respins lui Anghel apelul. A fost respins și apelul părții civile. Firma de asigurări, City Insurance, care este în faliment, se va îndrepta, cel mai probabil, împotriva lui Antonio Anghel, pentru recuperarea banilor.

Noroc chior! Constanteanul Antonio Anghel a castigat 40.000 de euro la o emisiune matrimoniala

Dar nu va fi o problemă pentru el, pentru că a câștigat, alături de noua sa soție, 40.000 de euro la mireasa, fiind declarat cuplul câștigător, după ce au decis să se căsătorească la nici o lună de la debutul relației. Așa da afacere!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost gaurita si rozeta pentru 40k.Ca asa se face in showbiz.Se rupe rozeta mai ceva pe Insula lui Jeffrey Epstein.Toate vedete dau spaga c u r u
6
0
Faptul ca s a casatorit in fata camerelor doar pentru a lua niste bani soune multe despre caracterul individului astuia ratat. Tinand cont si de accidentul in urma caruia un om a ramas cu probleme mari putem spune ca betivul asta este doar un rebut al societatii.
18
3
si-a luat a6 din banii de pe videochat isi baga bile in cwr
9
0
Modelul meu in viata babuinul cu mustata
8
1
Maria o sa-si dea seama de multe si o sa divorteze in curand cand va vedea ce va vedea
10
0
Chiar ca noroc..cine dracu il lua pe tarusul asta..
12
0
m****a baiatu acesta este acel baiat de iti baga putza in gura in scara blocului si acum ai pica pe el ca nu ti-l baga in pasarica ? A draq shaworma ce esti tu .
3
7
Tipic cocalar.pacat de fata aia.un manelist și-a găsit iubirea la o emisiune.tot la o emisiune va divorța c*rând
18
1
De ar fi unicul caz! Din pacate avem sute de cazuri in care vinovatii sunt bine mersi. Care pe unde poate, prin Italia, Costa rica , etc. Dar pe aia nu-i vedeti, nu scrieti de ei ca nu va bagati, sau va e teama, in politica.
10
2
c***e și trogloditi
10
0
c***e și trogloditi
7
0
“ fiind preocupat, în special, că victima i-a stricat capota mașinii, un Audi A6.” Era ce-i drept si ultimul model ,de abia iesit pe portile reperezentantei.Normal ca era suparat.
14
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436