REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
28.2° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Norocel Ionescu, fostul iubit al Denisei Nechifor, și-a băgat firma de fier vechi în faliment

Norocel Ionescu, fostul iubit al Denisei Nechifor, și-a băgat firma de fier vechi în faliment

Replica API 8 februarie 2022 | 00:48 7862

Paul Norocel Ionescu a ajuns în atenția opiniei publice în urmă cu câțiva ani, prin prisma relației pe care acesta a avut-o cu Denisa Nechifor, mama copilului lui Adrian Cristea. În 2014, cei doi au fost surprinși de paparazii împreună și chiar se zvonea că Nechifor a fost cerută în căsătorie de constănțean. Anii au trecut, relația s-a destrămat, la fel și afacerile cu fier vechi ale lui Paul Norocel Ionescu. Recent, firma fondată de afacerist, Ionescom Steel, a intrat în faliment. Se pare însă că afaceristul a ajuns și în atenția procurorilor.

Denisa Nechifor și Norocel Paul Ionescu, pe vremea când erau împreună

În anul 2014, se zvonea că Denisa Nechifor a primit inelul de logodnă de la Paul Ionescu, cu care avea o relație de mai bine de un an. Blondina nu a confirmat, la acea vreme, dar nici nu a infirmat zvonul, însă se lăuda pe Facebook cu inelul de logodnă. Relația s-a terminat, iar de Ionescu nu s-a mai auzit nimic. Iată, însă, lucrurile nu au stat chiar roz în viața lui, mai ales în afaceri. Firma pe care a fondat-o, Ionescom Steel, a intrat în faliment, pe 4 februarie, la cererea societății SC Tomini Trading SRL. Creditori mai sunt SPIT, ANAF și Energie Electrica.

Judecătorii i-au ridicat administratorului dreptului de administrare constând în dreptul de a-şi conduce activitatea, de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea. De precizat faptul că, în acte, unic asociat al Ionescom Steel este Dumitru Martinescu, după ce Ionescu s-a retras, în 2015. Ionescu a mai avut o firmă pe care a băgat-o în faliment, Ionescom Colect.

Denisa Nechifor și Norocel Paul Ionescu, sursa foto: cancan. ro

Curios este faptul că pe rolul Judecătoriei Constanța a fost înregistrat un dosar penal ce vizează confiscare specială. Parchetul Judecătoriei Constanța are calitatea de petent, iar Ionescu de intimat.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe NOROCEL dacă nu-l cunoașteți se ce îl judecați?
0
0
Cum sa te cheme ma norocel ... cum?
4
0
si care e stirea ca nu inteleg .
6
0
Cine sunt astia?
5
0
Este dator vandut, nici chiloti nu mai are pe el
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303