REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Nostalgicii lumii interlope au descoperit Tik Tok-ul. Video

Nostalgicii lumii interlope au descoperit Tik Tok-ul. Video

Replica API 13 februarie 2022 | 16:24 20258

Oldies but goldies!

Oldies but goldies!

Tik Tok-ul a devenit în ultimii ani una dintre cele mai populare și utilizate platforme de socializare din întreaga lume, atingând un număr record de utilizatori și detronând Facebook-ul și chiar Instagramul. Mai nou, pe Tik Tok, au devenit virale imagini din viața lui Cristi Bocea, cunoscut ca și ,,Împăratul litoralului” prin anii 90. Cristi Bocea impresiona cu opulența de care dădea dovadă.

Cristi Bocea, imagine din ani 1990

Oameni din toată lumea folosesc aplicația Tik Tok pentru conținutul video care pare să atragă tot mai muți utilizatori. În aplicație să găsește content de la muzică, gătit, beauty, modă și artă, cauze nobile și mai nou, nostalgici ai lumii interlope par să facă furori în aplicație. Așa se face că, în ultima perioadă, Tik Tokul este plin cu imagini în care apare impozant Cristi Bocea, cunoscut în anii ’90 ca fiind ,,Împăratul litoralului”. Imaginile au devenit virale și au strâns sute de like-uri și comentarii.

Else și Cristi Bocea

Pe lângă imaginile de la petrecerile la care participa la Cazinoul din Constanța și în care arunca cu banii la lăutari, sunt postate și cadre din momentul în care Cristi Bocea se căsătorea cu o celebră nemțoaică Else, în anul 1990. Nicu Gheară și Cristi Bocea

Cristi Bocea, prezent lângă nume grele din România

Despre Coco se știe că mereu a fost o persoană extravagantă și era prezent lângă nume grele din România de la acea vreme precum Coti Gima, răposatul Săceanu, fostul șef al clanurilor interlope de pe litoral, Pingele Sandu sau Ali Puștiu, fratele lui Săceanu.

Coechipierii din echipa de fotbal aveau inscripționat pe tricouri ,,Bocea”

Un alt videoclip îl suprinde pe Coco jucând fotbal pe un teren din curtea unei școli. De remarcat este faptul că toți jucătorii din echipa omului aveau echipamentul de culoare albastră aduse din Germania și inscripționate pe spate cu numele Bocea.

VIDEO:

.

Cine este Cristi Bocea?

Cristi Bocea (nu Borcea!) este un personaj mai puțin cunoscut în anul 2022, dar care făcea mega senzație și furori pe oriunde apărea în anii 1990. Supranumit ,,Împăratul litoralului”, era cunoscut pentru prieteniile pe care le avea cu Nicu Gheară, rudenia pe care o avea cu Nuredin Beinur, un alt personaj dubios, care a fost surprins în anturajul lui Adi Mutu, dar și cu oameni din lumea fotbalului românesc precum Gică Hagi sau frații Becali. Originar din Constanța, Coco, așa cum era numit de prieteni, stăpânea litoralul, fiind unul dintre cei mai respectați mafioți ai României. Presa de la acel moment îl prezenta pe om ca fiind un adevărat șef la șmecherilor datorită posturii impozante, din ieșirile în evidență la toate petrecerile și nunțile la care participa, dar și în privința ploilor de bani pe care le făcea cu lăutarii.

În prezent, Cristi Bocea a devenit un bunic tare mândru de nepoții săi cu care se pozează aproape în fiecare zi.

VIDEO:

VIDEO:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va multumesc pentru comentarii,si bune si rele!
0
0
nu inteleg de unde stirile astea cu tot felul de ghertzoi
11
0
Acum e vai mama lui, l au evacuat din casa au ramas copii pe strazi
11
1
sunt slugi aservite
4
1
ca erau mai putin de 50. Mwie !!!
10
0
Asta e jmecherie sa te afisezi cu unu care fura portofele hahaha Se baga el in seama dar navea Brigada mai mult de frica o lingea pa Baba aia Germanca
15
0
A fost candva da nu asa cum se zice. Atunci toti erau pentru ca se stia de respect si toti aveau bani acu.... Bocea e gainar mici infractiuni
18
0
PUTEREA CONSTANTEI
4
19
Si cand fura din OMV nu scrieti? Recent, 2018
24
0
elsa zici ca e transexual
27
1
Nu a avut o brutarie pe Poporului care a dat faliment foarte repede? Si o casa pe strada Amzacea,pierduta la barbut ? Prin anii ' 90 prin Constanta exista si grupul celor de la Freedom Star in frunte cu Fane Englezu',daca tot v-ati apucat sa scrieti !
20
0
Simteti praf,Replica.Numai minciuni in mizeria asta de articol.
16
3
Doru Popa,Koti ,Libana,Mancu,Saceanu,M oaie ,Pingele
8
6
Nenorocitul asta a platit sa ii dea articol un muritor de foame ia loat banca casa si acuma sta in germania pe social
24
1
A fost un fraier
20
0
nu a fost niciodata jupan
21
0
Mariconilor
10
0
si bineinteles isi duce batrinetile linistit nu piirnaie ,nu confiscari ca atitia altii care au falimentat tara
16
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303