REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Noua lege a Educației: Profesorii nu mai au voie să dea meditații elevilor de la clasă

Noua lege a Educației: Profesorii nu mai au voie să dea meditații elevilor de la clasă

Victor ROTARU 26 august 2023 | 11:31 4071

Noua lege a Educației le interzice cadrelor didactice să facă meditaţii cu elevii de la clasă.

Noua lege a Educatiei: Profesorii nu mai au voie sa dea meditatii elevilor de la clasa

Noua lege a Educației prevede faptul că profesorilor le este interzis să facă meditații cu elevii de la clasele unde aceștia predau.

Mai mult, într-un articol din noua lege este prevăzut clar că toate cadrele au obligația de a se asigura că elevii dobândesc suficiente cunoștințe la clasă, astfel încât să nu mai aibă nevoie de meditații.

Noua lege a Educației ar urma să intre în vigoare pe 2 septembrie, însă nu sunt menționate clar sancțiunile pe care le riscă profesorii care încalcă acest articol.

Se vorbește despre posibilitatea primirii unui avertisment și, în cele din urma, desfacerea contractului colectiv de muncă, dacă situația se repetă.

Mai mult, oricine va putea reclama un profesor la secretariatul scolii, iar ulterior se va întruni o comisie care îl va cerceta, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
r*mânia educată de un suplinitor. Asta ați votat, asta aveți. Țară de loaze.
0
0
Legea la învățământ nu valorează doi bani Piața e deschisă cu facultăți particulare dai cașcaval și ești mare
3
0
Daca invatatorul sau profesorul este bun elevul nu are nevoie de meditatii,ma refer la elevi buni"nu foarte buni la invatatura ci buni",cei mai slabuti copiii pe care nu ii duce capul aia da,au nevoie de meditatii pentru ca sa tina pasul cu colegi lor de clasa.
3
3
“elevii dobandesc suficiente cunoștințe la clasa” :))) nici pe vremea lui ceasca nu exista asemenea aberatii. oricat se straduieste profesorul este imposibil cu 20-30 de elevi sa realizezi asa ceva. si inainte de 89 si dupa s-au facut si dupa s-au facut/se vor face meditatii la greu. visul constanteanului este sa-l scoata pe cel mic geniu direct din clasa. nu exista asa ceva. nu am nici o conexiune cu invatamantul
5
1
Si cum se va verifica ca “elevii dobândesc suficiente cunoștințe la clasă” si ce sanctiuni se vor da sau ce se va face daca nu se respecta ? un program de reciclare sau altceva de genul asta de ex ? o prostie facuta in bataie de joc legea asta si noi toti platim si vom plati foarte scump prin subdezvoltare si mizerie multe decenii de acum incolo incompetenta crasa si cretinismul guvernantilor mai vechi si mai noi si dezastrul din educatie intre altele
6
1
aHAHAHAHAHA Legea pwlii, uite de-aia nu vor mai da meditatii elevilor de la clasa
7
1
Nici inainte nu aveau voie. Aveti impresia ca daca s-a dat o lege gata se opreste meditatia? Cineva e p***t de pute daca crede asta
11
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677