REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.3° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Noul ambasador britanic la Bucureşti, Giles Portman, a depus scrisorile de acreditare într-o întrevedere cu preşedintele Iohannis

Noul ambasador britanic la Bucureşti, Giles Portman, a depus scrisorile de acreditare într-o întrevedere cu preşedintele Iohannis

Victor ROTARU 24 ianuarie 2024 | 00:00 231

Noul ambasador al Regatului Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti, Giles Portman, şi-a depus, luni, scrisorile de acreditare într-o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, devenind astfel ambasador cu puteri depline în România.

 Noul ambasador britanic la Bucuresti, Giles Portman, a depus scrisorile de acreditare intr-o intrevedere cu presedintele IohannisGiles Portman

Diplomatul britanic a prefigurat într-o postare pe pagina de facebook a ambasadei, principalele obiective ale mandatului său.

"Bună! Sunt Giles, noul ambasador britanic în România. Mă bucur să fiu aici, în ţara Reginei Maria, artistului Brâncuşi şi a fotbalistului Drăguşin. Relaţiile noastre sunt deja atât de strânse de mulţi români care trăiesc în Marea Britanie şi dragostea Regelui Charles pentru România", a afirmat Giles Portman.

Noul ambasador britanic a menţionat şi subiectele importante în legătură cu care îşi doreşte o bună colaborare cu autorităţile de la Bucureşti.

"Să lucrăm împreună pe subiectele de securitate, ca aliaţi în NATO. Să lucrăm împreună pentru a ajuta mediul de afaceri să investească şi să se dezvolte puternic. Să lucrăm împreună pentru a ne apăra cetăţenii împotriva criminalităţii", a afirmat Portman.

El a mai punctat faptul că şi-a dorit foarte mult să fie ambasador în România.

"Una singură este ţara în care am vrut să fiu ambasador: România. Aştept cu nerăbdare să scriu următorul capitol împreună cu voi", a mai menţionat Giles Portman.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212