REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
22.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Noul film din saga ''Jocurile foamei'' s-a menţinut pe prima poziţie în box-office-ul nord-american

Noul film din saga ''Jocurile foamei'' s-a menţinut pe prima poziţie în box-office-ul nord-american

A.F. 28 noiembrie 2023 | 00:00 338

Filmul "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes", un prequel lansat în cadrul francizei "Jocurile foamei" ("The Hunger Games"), s-a menţinut în fruntea box-office-ului nord-american pentru al doilea weekend consecutiv de proiecţii în cinematografele din Statele Unite şi Canada, devansând noul lungmetraj al regizorului Ridley Scott, "Napoleon", informează AFP.

Noul film din saga ''Jocurile foamei'' s-a mentinut pe prima pozitie in box-office-ul nord-american

"The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes", al cincilea film din saga "Jocurile foamei", a obţinut încasări de 42 de milioane de dolari în weekendul prelungit de Thanksgiving, potrivit estimărilor publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations.

În distribuţia acestei pelicule figurează Tom Blyth, în rolul lui Coriolanus Snow (personaj interpretat de Donald Sutherland în primele filme), Rachel Zegler, precum şi Peter Dinklage şi Jason Schwartzman. Intriga se derulează în jurul celei de-a zecea ediţii a "Jocurilor Foamei", în universul distopic din Panem.

"Napoleon", noul lungmetraj al regizorului Ridley Scott, lansat miercuri, a debutat pe locul al doilea în box-office-ul nord-american, cu încasări de 32 de milioane de dolari. Acest film ambiţios al cineastului care a regizat în trecut pelicule precum "Gladiator", "Blade Runner" şi "Thelma & Louise" are o durată de două ore şi 39 de minute ce combină bătăliile homerice şi viaţa sentimentală a împăratului francez Napoleon Bonaparte.

Pe locul al treilea a debutat noul film de animaţie al Disney, "Wish", care celebrează centenarul celebrului studio hollywoodian prin zeci de trimiteri subtile la vastul său patrimoniu şi care profită de această ocazie pentru a reînvia pasiunea sa pentru personaje malefice. Noua producţie a obţinut încasări de 31,7 milioane de dolari în acest weekend prelungit întins pe durata a cinci zile.

Lungmetrajul "Trolls Band Together" a pierdut două poziţii şi ocupă locul al patrulea cu încasări de 25,3 milioane de dolari. Acest film de animaţie relatează povestea personajului Branch şi a trupei de băieţi pe care a format-o împreună cu fraţii săi. Când unul dintre aceştia din urmă este răpit, Branch şi iubita lui, Poppy, pleacă în căutarea lui.

Filmul "Thanksgiving" a coborât şi el tot două locuri, până pe poziţia a cincea, cu încasări de 11 milioane de dolari. Acţiunea peliculei, care face parte din genul horror, se desfăşoară într-un orăşel din nord-estul Statelor Unite, terorizat de un criminal în serie care îşi ucide victimele cu un topor în timpul celebrei sărbători nord-americane, citează Agerpres.

Topul 10 din box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6. "The Marvels" (9,2 milioane de dolari)

7. "Winter Break" (3,8 milioane de dolari)

8. "Taylor Swift: The Eras Tour" (2,3 milioane de dolari)

9. "Five Nights at Freddy's" (2,2 milioane de dolari)

10. "Saltburn" (2 milioane de dolari). 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513