REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Noul GUVERN a depus JURĂMÂNTUL. VIDEO

Noul GUVERN a depus JURĂMÂNTUL. VIDEO

Replica API 24 decembrie 2020 | 00:00 1806

Guvernul Cîțu a fost învestit prin votul Parlamentului, după o zi de audieri și dezbateri în plen. Dezbaterile nu au fost paşnice, ci destul de aprinse, cu huiduieli și replici dure între Opoziție și Putere. Au fost 260 de voturi „pentru” și 186 de voturi „împotrivă”. Miniștrii noului Cabinet au depus jurământul la Palatul Cotroceni.

„Vă felicit și vă doresc mult succes și multă energie și ambiție pentru realizarea tuturor obiectivelor pe care vi le-ați propus. Noul Parlament, noul Guvern, împreună cu mine, împreună cu toate autoritățile statului, vom face ce am promis. Vom face reformele, vom repune economia pe picioare, vom face schimbări semnificative, toate în beneficiul cetățeanului”, le-a spus Klaus Iohannis noilor miniștri.

Înainte de jurământ, Cîţu a spus: „Sunteți speriați că sunt încă aici? Vă sperie o guvernare Cîțu? Am văzut multe în Parlament, dar tupeu, la limita nesimțirii, mai rar. Să te dea la gunoi propriul partid și să vii să le vorbești astăzi românilor. Tupeu. Cum ați lăsat economia? 30 de miliarde facturi, 50 de miliarde datorii pe care a trebuit să le plătim noi. Facturi neplătite, TVA, cât tupeu aveți să vorbiți astăzi aici! Lucrurile se schimbă. România va avea un guvern de profesioniști.

Dragi români, o să fie bine!”

A.F., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au depus juramantul.sa suga pula poporului ,si sa ne manance cacatul banditii si tradatorii de neam care si ar vinde si mamele pt. un ciolan cu putina carne pe el.De sarbatori va uram multa muie cu cacat voua si la odraslele voastre cretine.Sa aveti parte exact de fericirea de care au parte oamenii amarati din tara asta de cacat.Si cand o sa va fie mai bine sa va inecati cu sturionul si icrele negre sa va fie ultima masa.Amin!!!
0
1
Va felicit si dinti puternici de ros ciolanul, ca suntem o tara bogata, avem ce va da la ros. Aveti grija de combinatii, ca doar trebuie raspaliti cei ce vau sustinut
2
0
Vai de capul nostru! O sa ne conduca niste nulitati! Totusi, speranta moare ultima...sa vedem...
2
0
se chinuiau sa citeasca
2
0
Noul guvern de aurolaci.
2
2

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620