REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.7° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
22.7° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Noul Range Rover, lansat la Constanța, cu succes. Video

Noul Range Rover, lansat la Constanța, cu succes. Video

Replica API 30 martie 2022 | 00:28 1870

Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover a fost lansată oficial pe piața din Constanța în cursul zilelor de luni și marți, 28 și 29 martie, la showroom-ul Jaguar&Land Rover de la Exclusiv Auto, localizat pe strada Intrarea Mangaliei, numărul 78A. Noul Range Rover îmbină modernitatea uluitoare și grația estetică cu tehnologii sofisticate și conectivitate neîntreruptă. Modelul păstrează combinația convingătoare de performanță și rafinament fără egal, cu o gamă completă de motorizări moderne cu șase și opt cilindri.

Noul Range Rover îmbină modernitatea uluitoare și grația estetică cu tehnologii sofisticate și conectivitate neîntreruptă. Modelul păstrează combinația convingătoare de performanță și rafinament fără egal, cu o gamă completă de motorizări moderne cu șase și opt cilindri.

Lansarea noului model Range Rover, la Constanța

,,Am organizat lansarea locală a noului model Range Rover, un model foarte așteptat de publicul constănțean și nu numai. Este un model care îți atrage atenția și chiar merită admirat în toată splendoarea lui. Acest model îmbună modernitatea uluitoare și grația estetică cu tehnologii sofisticate și conectivitate neîntreruptă.

Este a cincea generație a modelului Range Rover, un model ce a făcut istorie în segmental suv-urilor premium. Luni, 28 martie a.c., am avut un eveniment alocat presei, iar astăzi (n.r. 29 martie a.c.) ne așteptăm clienții să vină și să vadă modelul. Departamentul nostru de vânzări poate oferi clienților toate detaliile despre mașină, avem organizat și un configurator special în cadrul showroom-ului. ”,a declarat Camelia Ciciu, Director Marketing Exclusiv Auto.

Începând cu luna aprilie va fi disponibilă și varianta de test drive

Noul model Range Rover va fi disponibil în România începând cu luna aprilie 2022, iar preţul de pornire, pentru varianta SWB 3.0 l diesel 250CP SE, este de 121.737 Euro (cu TVA). Tot începând cu luna aprilie va fi disponibilă și varianta de test drive.

,,În luna aprilie vom avea și varianta de test drive. Ne primim clienții puțin mai bine decât de obicei, avem și un vernisaj organizat cu pictorul Trick Patrik, este vorba despre artă abstractă. Modelul Range Rover are o istorie de peste zeci de ani în gama suv-urilor premium. Cel pe care îl avem în showroom este un model strict de prezentare, este o versiune de 3.0 l diesel, 350 deCP și echipare First Edition. Modelul a fost atât de așteptat și de dorit încât noi avem deja comenzi luate încă de anul trecut. ”, a mai spus aceasta.

Primul Range Rover pur electric va fi lansat în 2024

Ca parte a strategiei Reimagine a brand-ului Land Rover, o versiune Range Rover pur electrică se va alătura familiei în 2024 și va deveni astfel primul vehicul cu emisii zero de la Range Rover.,,Producătorul și-a propus și versiunea pur electrică ce se va alătura în anul 2024 și va deveni astfel primul vehicul cu emisii zero de la Range Rover”, a declarat Camelia Ciciu, Director Marketing Exclusiv Auto, pentru Replica de Constanța.

Video:

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768