REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Noul șef al Delfinariului face curățenie... după directorul demis?!

Noul șef al Delfinariului face curățenie... după directorul demis?!

Andreea VREJOIU 8 mai 2023 | 00:00 6584

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța are un nou director interimar în persoana lui Ioan Nache. Acesta a fost desemnat să preia funcția, deținută până în prezent de Iulian Călin, în cursul zilei de miercuri, 26 aprilie a.c., pentru o perioadă de 60 de zile. Nici bine nu a preluat funcția că s-a și apucat de treabă… mai exact de curățenie. Astfel, în cursul zilei de vineri, 5 mai a.c., Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a lansat o procedură de licitație în vederea contractării unei societăți care să se ocupe de întreținerea curățeniei din cadrul complexului. Suma pusă la bătaie este de 50.076 de lei, fără TVA.

Noul sef al Delfinariului face curatenie... dupa directorul demis?!

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a lansat în cursul zilei de vineri, 5 mai a.c., o procedură de cumpărare directă ce vizează achiziția serviciilor de curățenie. Suma pusă la bătaie este de 50.076 de lei, fără TVA. Conform caietului de sarcini, firma care va fi aleasă câștigătoare se va ocupa de prestarea serviciilor de curățenie la obiectivele din incinta complexului, de igienizarea toaletelor publice, colectarea gunoaielor menajere, igienizarea Planetariului (luni, miercuri și vineri) și se va ocupa, de asemenea, și de curățenia sediului administrativ (marți și joi). Contractul va fi semnat până pe 31 decembrie 2023.

Noul sef al Delfinariului face curatenie... dupa directorul demis?!

Cine este noul director interimar al Complexului Muzeal?!

Ioan Nache a fost angajat în cadrul Consiliului Județean Constanța în funcția de Director General Adjunct la Direcția Generală de Proiecte.

Ca urmare a încheierii interimatului lui Iulian Călin, ca manager al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu a desemnat prin dispoziţie, un nou manager interimar al instituţiei muzeale. Este vorba despre Ioan Mihai Nache, director general adjunct al Direcţiei Generale de Proiecte din cadrul CJC.

Interimatul noii conduceri va fi asigurat timp de 60 de zile, urmând ca în cel mai scurt timp să se organizeze concurs pentru ocuparea acestei funcţii, în prezent, fiind demarată procedura conform legislaţiei în vigoare, pentru reorganizarea concursului.

Noul sef al Delfinariului face curatenie... dupa directorul demis?!

“Începând cu data de 1 mai 2023, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa va avea o nouă conducere interimară, în persoana domnului Ioan Mihai Nache. Este un adevărat profesionist, care, pentru o bună perioadă, a activat în cadrul Direcţiei de Proiecte a CJC. Am încredere că am numit omul potrivit pentru a asigura continuitatea managerială a CMSN, instituţie ce are nevoie de stabilitate şi coerenţă, dar şi de o colaborare interinstituţională cât mai eficientă şi responsabilă, astfel încât să reuşim să ne atingem obiectivele. Totodată, îi mulţumesc lui Iulian Călin pentru activitatea depusă şi îi urez succes în tot ceea ce şi-a propus”, a declarat Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Ioan Mihai Nache este licenţiat în ştiinţe administrative şi în economie, deţine două mastere, unul în ştiinţe administrative şi altul în Business Administration. În ceea ce priveşte activitatea sa profesională, la Consiliului Judeţean Constanţa, acesta a ocupat mai multe funcţii în cadrul Direcţiei Generale de Proiecte, respectiv Şef Serviciu Implementare Proiecte Internaţionale, în perioada noiembrie – aprilie 2015, director general, în perioada aprilie 2015 – iulie 2017, iar din iulie 2017 şi până în prezent, director general adjunct al aceleiași direcţii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cinei pop taranul de lu puuu, o pusla ma ,ciorditor, o sa zaca curand la baile reci si ell, bafta la mai multi ani, acum o luna era beat la volan, lau prins lokala ..rusine se certa ptr o mie lei amenda sil ameninta pe pu litistu
2
0
Pe Harbuer as iubi-o tare tare și eu
2
0
MA numesc harbur Elena și îmi place sa sug tot ce prind dar ma intitulează domnii psiholoaga ....îmi plac bărbații cu bani și funcții mai ales directorii din institutii
4
0
Nuți, Nuți, spaima puții.
2
0
Adio CJC Nache. Ți s a spus elegant ADIO. Mulțumește i pretenei tale.
3
0
Ioan Mihai anache dwca ainevoie de ajutor savii la add sa te indrumam ca si noi avem biznis administration
3
0
Recunosc, am fost cel mai bun manager al acestei instituții. Am avut și sprijin de la județ și de la chitac. Ne vom revedea
2
0
O stăpânesc mai bine pe mama ta. A început sa miroasă un pic, dar nu e problema, se usucă ea
2
1
Nuțico văd ca stăpânești bine terminologia agricolă. Hai te pup, fă.
3
0
Daca am inteles bine, Lupu, care este printre cei care au pierdut finantarea europeana pentru extinderea Delfinariului, prin incompetenta si nesimtire (a se citi jaf ulterior, pentru ca acum finantarea vine de la CJC, care poate oferi contractul pe tava, prietenilor vechi), il pune director pe unul care a fost sef la implementare proiecte internationale! Adica tot unul care a fost implicat in proiectul vechi, pierdut. Ciudat, nu-i asa? Bai hoti ordinari! Va veni momentul in care veti plati toate jafurile din acest oras.
10
1
Sper sa mori călcat de tractor. Și copiii tai treierati
0
2
Poate se ocupa si de infectia care se deverseaza in lacul TABACARIE. Oare Agentia de Mediu nu a observat ca de aici se infesteaza lacul.
4
0
Sami lingeti miezu, mie si lu chitac care se ingrijeste de mn.
3
1
Toate sugativele lu’ porcu’ se cred mari doamne : Irinuca, Elenuța și tot așa.
6
1
Da, da. Țărăncuța de la Târgușor cu aere de mare doamna dereftor cât mai stă??? Poate fi pusă foarte bine la sapă la ea la Târgușor ca s a cam dolofanit si mai bine o sari decât s o ocolești.
5
1
Oana martin și ana maria vatmanul fete bune prietenele lu lupu merg la pachet amândouă și prin plecările cu lupu
7
1
De elena aia blonda....sugatoarea aia....psiholoaga ce se mai aude????? Pe banii statutului o freci la rece ELEna HARBOR SPARGATOAREA DE CASE
6
0
Asociația de Dezvoltare Durabila implementează numeroase proiecte europene la Delfinariu, planetariu, acvariu, chioariu, Olariu, Pietrariu, ferariu, in general peste tot. Suntem cei mai de valoare și aducem numai bine comunității constănțene. Eu trăiesc cu Chitac deși toată lumea ma suspectează ca sunt omu lu lupu
5
0
Mai bine îl punea pe Monea
5
1
o sa ii tina ison lupu, lui chitac ca ii ataca lumea.
4
0
Lupu face curatenie, incet, incet scapa de oamenii lui Nicușor. La juridic, la finanțe, arhitect șef ...
11
1
Ce cauta papagalul asta pe funcția asta? Pai ce treaba are cu ce a studiat el? Puneți un biolog, un profesionist din domeniu..nu toți lacheii cu diplome fake sau relații.sta ca o pizdda în birou, la atat e bun
16
2
Faceti curatenie la animale ca a venit caldura si pute ingrozitor. O cocina este. De ce inchideti la ora 16 portile? sunteti niste putori. Este singurul parc din zona dupa ce ca platim sa ne plimbam copiii il si inchideti la 16. Sunteti pe full cu banii din incasarile cu spectacolul, normal, noroc cu urcainienii ca altfel erati praf. Pana sa vina ucrainienii aveati o obosita de dresoare care plictisea lumea cu nimic.
18
0
Dupa fata se vede ca este un mare papagal !
16
4
Nu are nici o treaba cu funcția. Nu are habar de nimic. Ii pus cu mina politic si atiit. Posibil sa învețe ceva ceva din mers. Plata făcută unui part politic si atiit,habarnist.
19
5

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677