REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Novak Djokovic se declară întărit de scandalul monstru de la Australian Open

Novak Djokovic se declară întărit de scandalul monstru de la Australian Open

Replica API 19 februarie 2022 | 00:58 457

Tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial, a declarat că este motivat să joace ''mai bine niciodată", joi, într-un interviu acordat televiziunii naţionale din Serbia (RTS), cu câteva zile înainte de revenirea pe terenurile de tenis cu ocazia turneului ATP de la Dubai, după incidentul din Australia, de unde a fost expulzat pentru faptul că nu s-a vaccinat contra Covid-19, relatează AFP, citată de stiripesurse.ro.

Novak Djokovic

"Nu pot să spun că lucrurile vor fi aceleaşi când voi reveni pe teren, dar există un motiv suplimentar să joc mai bine ca niciodată", a spus liderul mondial în primul său interviu pentru presa din Serbia după Openul Australiei. Campionul sârb şi-a exprimat, totodată, dorinţa de a disputa turneele ATP şi cele de Mare Şlem, subliniind însă că participarea nu depinde doar de el.

"Acest lucru va depinde de ţările unde vor avea loc turneele, dar eu voi fi pregătit şi vreau să-mi continui cariera", a adăugat Djokovic. Dorinţa lui Djokovic s-ar putea însă lovi de regulile în vigoare din numeroase ţări, care prevăd o vaccinare obligatorie, după ce jucătorul şi-a reafirmat opoziţia faţă de vaccinul împotriva Covid-19. "Am mintea deschisă şi totul este posibil în viaţă. Vom vedea cum evoluează situaţia, dar în acest moment am decis să nu fac vaccinul. În calitate de profesionist al sportului, eu verific de trei ori ce intră în organismul meu şi efectul. Dacă ceva se schimbă cu un semi-procent, eu simt", a insistat jucătorul sârb.

Novak Djokovic a precizat că are şi Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 în vedere, unde şi-ar dori o medalie de aur, care îi lipseşte din palmares. "Vreau, mă pregătesc să particip la Jocurile Olimpice de la Paris şi să reprezint Serbia", a conchis acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510