REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

"Nu ai dicție, lasă-te, nu e pentru tine" Gina Pistol, criticată aspru de fani

"Nu ai dicție, lasă-te, nu e pentru tine" Gina Pistol, criticată aspru de fani

Valentina CAMARA 15 aprilie 2023 | 00:00 656

De când și-a anunțat retragerea din televiziune, Gina Pistol este tot mai activă în mediul online. Chiar dacă acum se concentrează mai mult pe viața de familie și pe educația fiicei sale, iubita lui Smiley încearcă să păstreze legătura cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, așa că postează destul de des.

'Nu ai dictie, lasa-te, nu e pentru tine' Gina Pistol, criticata aspru de fani

Ba mai mult, Gina încă își folosește atuurile profesionale pentru proiectele în care este implicată, lucru care nu este tocmai pe placul internauților.

Gina Pistol, pusă la zid de fani: "Nu ai dicție și ai o voce enervantă, lasă-te!"

Cu toate că a luat o pauză de la cariera în televiziune, Gina Pistol nu a renunțat să se afișeze pe internet. Iubita lui Smiley are încă multe proiecte pe partea de online și pare că reușește să îmbine cu brio responsabilitățile părintești cu cele profesionale. Totuși, nu toți cei care o urmăresc cred că locul ei este în lumina reflectoarelor. Sunt și persoane care consideră că blondina nu are neapărat toate calitățile pentru a apărea la TV în rol de prezentator sau în diferite spoturi publicitare: "Nu ai dicție și ai o voce enervantă! Lasă-te! Nu e pentru tine, fără supărare!"

, "Crește-ți copilul și lasă-te de tv!", "Nu-i pasă ei la câți bani face pe spatele fraierilor urmăritori", "Lasă-ne, urlai că îți vede lumea plodu', duceți-vă și stați închiși în vreun beci, că sunteți neinteresanți", sunt doar câteva dintre reacțiile internauților, la una dintre postările Ginei Pistol.

Gina Pistol are de gând să revină pe micile ecrane

Gina Pistol a dezvăluit că retragerea din televiziune nu este una permanentă. Chiar dacă acum a luat o pauză de la rolul de prezentatoare, iubita lui Smiley susține că totul este temporar și că plănuiește să se întoarcă în lumina reflectoarelor, atunci când va fi pregătită: "Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu.

Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destui de grei, așa că am vrut să iau o pauză.

Bineînțeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi.(...) Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit", a declarat Gina Pistol, potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Țara e furată zilnic iar multi p****i critică prezentatori TV Dacă ar prezenta ei multi sânt pisati pe ei la tv Tara e săracă că e plină de p****i Nu se ia de cine trebuie Luati exemplu Franța
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303