REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

"Nu e totul despre bani" Adriana Simionescu le dă peste nas celor care îi critică familia

"Nu e totul despre bani" Adriana Simionescu le dă peste nas celor care îi critică familia

Valentina CAMARA 13 februarie 2023 | 00:00 411

Adriana Siminionescu, fata cea mică a lui Adrian Minune, vorbește despre sarcină, despre grijile pe care le poartă, dar și despre cum își petrece timpul făcând ce-i place mai mult, anume muzica.

Într-un interviu acordat Andradei Bratovianu, artista a povestit experiențele și grijile pe care le trăiește de când a rămas însărcinată, dar și despre sexul copilului pe care doar sora ei îl știe. Adriana a povestit și cum a reacționat viitorul ei soț în momentul în care a aflat că este însărcinată, dar și de către cine a fost încurajată să facă un test de sarcină.
Adriana Simionescu:" Pot să fie părinții tăi cei mai înstăriți, tu tot ai temeri de genul ăsta"

Adriana Simionescu mai are puțin și devine mămică. A mărturisit că se twme cumva de cce va urma, dar abia așteaptă. Răutăcioșii susțin că nu ar trebui să îi fie greu, odată ce familia ei are o situație financiară foarte bună. Adriana Simionescu le-a dat replica, într-un interviu exclusiv.

"Sunt fericită și speriată și îmi fac griji în același timp, chiar dacă cei de acasă consideră că de ce mi-aș face griji, au mama cu tata bani.

Nu e vorba despre asta, cine are copii știe. Pot să fie părinții tăi cei mai înstăriți, tu tot ai temeri de genul ăsta. Nu ține totul de bani. Nu știu cum o să fiu, cum o să mă comport. Cred că nu faptul că naști te face mamă, ci că trebuie să crești un copil la propriu, nu e ca la un robot.", a declarat Adriana Simionescu, în exclusivitate, la WOWbiz.

E Adriana Simionescu pregătită să devină mamă?

Adriana Simionescu are doar 20 de ani și în scurt timp va avea un copilaș. Oare este cu adevărat pregătită? Ne-a spus chiar ea.

"Eu cred că niciodată nu ești cu adevărat pregătit. Eu aveam un plan bine structurat, scris pe bune pe foaie, cu manifestări, totuși, Universul a făcut cum a vrut el. Degeaba îți faci planuri, un copil vine atunci când e timpul lui, nu când consideră tu. Niciodată nu ești cu adevărat pregătit.", a mărturisit Adriana Simionescu, în exclusivitate, la WOWbiz.

Adriana Simionescu, despre naștere: "O să nasc prin cezariană"

Adriana va naște prin cezariană, a ales să excludă metoda naturală. Se teme de acel moment, însă își dorește foarte mult să își țină copilul în brațe. Fiica lui Adrian Minune ne-a dat toate detaliile despre momentul nașterii.

"Mi-e frică să nasc. O să nasc prin cezariană, nu că mi-e frică natural, dar așa am ales. Mi-e frică de anesteziile alea, de tot ce se va întâmpla acolo, dar, în schimb, mă gândesc că o să îmi țin copilul în brațe și nu o să mai țin cont deloc.", a dezvăluit Adriana Simionescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303