REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 16 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6884
12.5° Constanța Miercuri, 16 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6884
 

Nu există cale de împăcare între Mohammad Murad și Radu Cristian

Nu există cale de împăcare între Mohammad Murad și Radu Cristian

Virgil STOIAN 16 octombrie 2024 | 00:00 1822

Mohammad Murad deschide lista candidaților la Camera Deputaților, din partea AUR. După scandalul de la Mangalia, unde primarul Radu Cristian a încercat invalidarea consilierilor locali din partea AUR și USR, Murad îl acuză pe acesta că face acest lucru pentru a avea din nou majoritate în Consiliul Local. Reporterii Replica au vorbit cu Murad despre acest scandal, dar și despre viitoarele alegeri parlamentare și cum va aborda AUR această campanie electorală.

Nu exista cale de impacare intre Mohammad Murad si Radu CristianMohammad Murad și Radu Cristian

Murad crede că Radu Cristian comite abuzuri: „La Mangalia, primarul încearcă fel de fel de manevre, pentru că așa a învățat el de la Garda Financiară încoace, să facă tot ce nu e legal, Din păcate, în justiția din România se aplică vorba «boală lungă... moarte sigură». El face niște abuzuri profitând de slăbiciunile legii și nu validează mandatele consilierilor de la AUR și USR. Face ședințe de consiliu și spune niște aberații, împotriva mediului de afaceri, cu șantaje la adresa mea și la adresa altor lideri politici. Cazul lui Cristian Radu este unic la nivel național.“

Nu exista cale de impacare intre Mohammad Murad si Radu CristianMohammad Murad

Candidatul AUR la alegerile parlamentare a declarat că primarul din Mangalia ar face orice pentru a avea majoritate în Consiliul Local: „El a fost în ședință de consiliu și a pus suprataxare pe terenuri, în special la cei care sunt adversarii lui. El folosește orice pârghie legislativă pe care o are, fără să țină cont de absolut nimic, doar ca să aibă un Consiliul Local cum vrea el. El nu are majoritate în Consiliul Local și asta vrea să obțină.

Nu exista cale de impacare intre Mohammad Murad si Radu CristianRadu Cristian

Murad e convins că va ajunge parlamentar: „De miercuri, 16 octombrie, începem să ne organizăm și să ieșim în presă. Vom avea o campanie printre oameni. Sunt pe locul 1, cap de listă și cred că o să ajung parlamentar. Nu e o țintă să ajung Ministru al Turismului, iar parlamentarii AUR care vor ieși la Constanța vor fi atipici. Cei care au fost parlamentari până acum nu prea au făcut nimic, au stat bine mersi pe scaune și atât, nu au contribuit la dezvoltarea județului.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O panaramă de primar, după ce termină de asfaltat o stradă,sparge din nou,că a uitat să pună canalizarea.
2
1
Radu o fecala puturoasa si atiit
11
4
Fă duelurile grozave din nou. Măcar vom avea un p***t mai puțin.
5
1

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445