REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.1° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
28.1° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Nu fac nimic, dar sunt recompensați! Angajații ACROPO, trimiși la munte, în Deltă și la Băile Felix, pe banii statului, o săptămână!

Nu fac nimic, dar sunt recompensați! Angajații ACROPO, trimiși la munte, în Deltă și la Băile Felix, pe banii statului, o săptămână!

Replica API 22 iulie 2022 | 21:42 5790

Autoritatea Competenta de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagra (ACROPO), instituție aflată în subordinea Guvernului, își recompensează angajații care mai mult stau degeaba decât muncesc. Vorbim despre 10 funcționari, care-și vor petrece vacanța departe de viața cotidiană și de haosul din Constanța, la aer curat, pe banii statului, vacanță mascată sub forma unor cursuri de formare profesională…. Pentru că legea permite. Instituția va plăti peste 16.000 de lei, din banii noștri, distracția angajaților.

Și ACROPO își trimite angajații la cursuri de formare profesională! Instituția a achiziționat un curs de formare profesionala pentru 17 participanți, cursuri în domeniul managementului priorităţilor, timpului şi stresului, performanță în sectorul public, dezvoltarea competenţelor digitale în sectorul public, dezvoltarea competenţelor digitale în sectorul public, lucrul în echipă, acţiuni şi obiective în administraţia publică, noutăți privind protecția datelor cu caracter personal, etică și integritate. Noutăți legislative, comunicarea în Administraţia Publică, etc.

Dan Lucian Popovici

Un director participă la cursuri… de acasă

Dintre cei 17, zece ajung la munte, în Deltă, dar și la Băile Felix. Doi dintre fericiții câștigători care-și vor face bagajele pentru o săptămână de vacanță sunt soț și soție, ambii lucrând în același compartiment, și anume Compartimentul Integritate structurală.

De precizat faptul că printre cursanți se numără un director, Dan Lucian Popovici, care încasează un salariu, anual, de 119. 040 lei, este director, echivalentul a 9.920 pe lună. Ce-i drept, nu va pleca în vacanță, va face cursurile undeva în stațiunea Mamaia Nord, așa, ca să economisim niște bani. Popovici este directorul Direcției sisteme de management, inginerie sonde, integritate structurală și situații de urgență (DSMISISSU), face parte din în eşalonul secund de conducere al autorităţii din 2018.

Hotel Alpin

Hoteluri de 4 stele și… băi, pe banii statului

În timp ce șapte dintre funcționari se vor perfecționa în Constanța, cine știe, poate n-au tras lozul câștigător, doi vor ajunge la Băile Felix, urmând să fie cazați la Hotel President Spa de 4 stele, șase ajung în Poiana Brașov, cu cazarea pregătită la Hotelul Alpin, tot de 4 stele.

Băile Felix

Altul va merge la Sinaia, cu cazarea la hotel Carpathia, iar cel de-al 10-lea va ajunge în Deltă, la Murighiol, la Hotelul Plufene.

Hotel Carpathia

Pentru toți, ACROPO va băga mâna adânc în vistieria statului, doar cazarea, pentru 7, respectiv 8 zile, ajungând la suma de 16.660 lei.

Hotel Plufene

ACROPO are ca principal scop prevenirea producerea accidentelor majore şi limitarea consecinţelor unor astfel de accidente ce vizează operaţiunile petroliere din zonele din Marea Neagră aflate sub jurisdicţia României.

În realitate, nu prea știm ce fac angajații de aici, pa pagina de Facebook mai adaugă o postare din An în Paște, și cam atât. În rest… șefi care se tot perindă pe la ACROPO, ademeniți de salariile uriașe și schimbați periodic în funcțiile de interesele politice de moment, plimbări în stațiunile turistice, departe de viața cotidiană, mascate sub forma cursurilor de formare profesionale, de parcă acasă nu s-ar fi găsit o sală în vederea desfășurării acestora și… cam atât.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care lucreaza in conditii de stres si epuizare. Niste incapabili. Pe astia sigur nu-i controleaza aia de la ANAF, alti trantori si aia.
0
0
cele mai proaste cwrve din media ....cwrvele replica....
1
0
ASA ZISELE CURSURI DE FORMARE PROFESIONALA SUNT DE MULT , NU DE ACUM ....SE PRACTICA SI LA OFICIUL FORTELOR DE MUNCA SI POATE IN TOATE INSTITUTIILE DE STAT....VRETI SA SPUNETI CA ABIA ACUM ATI AFLAT? SA FIM SERIOSI.....
0
0
Si pe la aeroportul din kogalniceanu sa vedeti furaciuni
0
1
Dar de pestisorii salbatici din acvarii care sunt non stop in concediu,au fetitele la produs au in dotare masini de lux si vile somptuoase.Pentru ca li se permite de politie,de justitie,etc.Prostimea negrii pe plantatie fara contract de munca.
1
0
Cei mai " buni" manageri sunt cei care lasa angajatii sa faca ce vor- sa fure, sa lipseasca de la serviciu s.a.m.d...cei corecti " ii hartuiesc"...
2
0
si nu ancheteaza nimeni de la institutiile statului de drept?
1
0
Jurnalism eficient marca M.ireella Passscaaal
4
0
Asa stie psd si pnl sa se distreze in crize
2
1
Pentru amariti nu se gaseste bani ni ciodata ci doar pentru cei imbuibati. Sictir guvern.
1
0
mi-e mila de saracii patroni care dau salariu minim pe economie, iar restul la negru, merge omul la doctor si se trezeste ca nu are asigurarea platita, la fel si la pensie.
0
1
PSDNL, si plangeti de 30 de ani ca nu ati avut noroc in viata! Asta e romanul, o vinde si pe masa pentru un voucher, apoi se plange ca viata e grea! Dar tot cu hotii voteaza!
2
1
Fmm de jeguri ordinare freaca pla pe la birouri toata ziua
2
1
Din pacate tara asta este plina de acesti mocangii -bugetari-.Privatul este mascarit de acesti mascarici care le sug sangele!
2
1
problema cea mai mare cu trntorii de la stat care huzresc pe banii nostri este ca,datorita lor,hotelierii tin de preturile marite stiind camle vin bugetari mocangii.Asa ca noi care lemplatim voucherele si salarile nsimnu ne maimpermitem sa dam 100 euro pe zi camera la slanic,etc,cit in Amsterdam.asa ca sa ramina cu bugetarii.votati psd ptr pomeni!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513