REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
11.4° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Nu-i ajung banii? Osman Erdal, noul primar al comunei Comana are 4 mil. de euro în cont

Nu-i ajung banii? Osman Erdal, noul primar al comunei Comana are 4 mil. de euro în cont

Andreea VLAICU 22 iunie 2024 | 00:00 4397

Osman Erdal, noul primar al comunei Comana, a câștigat detașat alegerile din 9 iunie cu un procent de 60,07% din voturi, adică 534 de voturi din totalul de 889. Totuși, din declarația de avere completată înainte de alegeri, pe 19 aprilie a.c., se poate observa că acesta are o avere impresionantă formată din 9 terenuri, 4 mașini, 5 autovehicule agricole, dar și un cont bancar care conține nu mai puțin de... 23 de milioane de lei, echivalentul a 4 milioane de euro.

Nu-i ajung banii? Osman Erdal, noul primar al comunei Comana are 4 mil. de euro in contOsman Erdal

La alegerile locale din 9 iunie, primarul ales de către cetățenii comunei Comana este liberalul Osman Erdal. Acesta a obținut voturile a 60,07% din voturi, la o distanță majoră de candidatul plasat pe locul 2, Doina Toma de la partidul AUR. Din totalul de 889 de voturi, consilierul local Erdal a obținut 534.

Nu-i ajung banii? Osman Erdal, noul primar al comunei Comana are 4 mil. de euro in contrezultat vot

Pe lângă rezultatul său uimitor, nici averea acestuia nu este mai prejos. Potrivit declarației sale de avere, completată pe 19 aprilie a.c., noul primar deține împreună cu soția sa 9 terenuri intravilane și extravilane în Pelinu, Comana, Amzacea și Topraisar. În ceea ce privește imobilele, soții Osman au o casă de locuit în Satul Pelinu, dobândită în anul 2014, cu suprafața de 125 de mp, și un apartament cumpărat în 2020 în Constanţa, de 32 de mp. Aceștia mai dețin si un spațiu comercial de 2.400 de mp și un apartament în Constanța, de 265 de mp. 

Nu-i ajung banii? Osman Erdal, noul primar al comunei Comana are 4 mil. de euro in contdeclarația de avere

Nici la capitolul bunuri mobile primarul nu stă deloc rău. Ca autoturisme, acesta deține un Volkswagem Touareg din 2012, o Dacia Duster fabricată în 2017, o Toyota cu anul de fabricație 2015 și un Mercedes Benz din anul 2022. Noul primar mai are și două tractoare și 3 utilaje agricole.

Nu-i ajung banii? Osman Erdal, noul primar al comunei Comana are 4 mil. de euro in contdeclarația de avere

Cont bancar cu zeci de milioane de lei

Osman Erdal are un singur cont bancar deschis și anume la CEC Bank, deschis în 2019. În depozitul bancar are nu mai puțin de 23.000.000 de lei. Nu este de mirare valoarea deținută de pentru că veniturile acestuia sunt multiple. De exemplu, indemnizația anuală de consilier local, care înseamnă 4.202 de lei, salariul de administrator la întreprinderea individuală a soției de 292.550 de lei pe an, adică peste 24.000 de lei pe lună, și veniturile de arendaș încasate din 2 firme, de 11.200 de lei și 5.005 lei pe an. Noul primar încasează venituri și din cultivarea terenului și valorificarea produselor prin PFA-ul său, adică 151.963 de lei pe an.

Nu-i ajung banii? Osman Erdal, noul primar al comunei Comana are 4 mil. de euro in contdeclarația de avere

Așadar, Primăria comunei Comana este pe mâna unui gospodar, concluzie rezultată din faptul că acesta deține sute de hectare de teren și utilaje agricole, în scopul cultivării.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DEJICA IAR AI BAUT! POPESCU ION ESTI UN HOT
0
0
Sunt terenuri foarte productive in zona insa fara manevre cu declarari de camioane pe nume propiu la siloz si pacalirea arendatorilor si a statului...nu strangi nici de-un tractor! Dar...tara esuata, fara autoritate
1
0
si n am reusit sa stranf nici macar 10mii euro, munca era din luna in luna, sperantele ca o sa fie mai bine dar n am reusit sa mai raman pe piata, nu pot cumpara marfa cum o fac nemtii de la lidl si kaufland, aia cumpara tiruri intregi, au taxe la raft , super discounturi, am dat faliement intr o mare urare de la romani, buticarul ,patronake, zici ca am vandut resurseel tarii, asa dusmanim eram de romani, nu faci milioane de euro din munca cinstita, magarii, smecherii, cine zica ca asta e cinstit nu stie ce zice
0
3
Poți să îl pupi pe Popescu Ionel in coaie fara sa te apleci parașutisto
3
0
comentacilor, omul asta e recunoscut in Comanda / Amzacea / Pelinu pentru munca in agricultura. E un fermier de succes si averea lui e castigata prin munca. Cand voi dormeati la 4.00, omul asta era pe camp. lacustelor
3
1
PTR POPESCU ION....HAI SICTIR!
4
2
PENTRU...DOINA....IN LOC DE FELICITARI, SA-L PUPI IN....RUK....DE LA 1 mm.....MERITA..
5
4
cinstit sau nu nimeni nu stie ptr ca anaful, ani etc care ar trebui sa stie sunt blocate de mafia politica corupta care s-a imbogatit din spagi si jaf si are tot interesul sa nu se afle nimic despre nimeni legat de averi suntem cea mai opaca tara ptr ca suntem cea mai corupta
3
4
Stop! Adică el a candidat ca nu avea bani? Sunt banii lui munciți de familie. El a făcut pentru comunitate în mandatul trecut și va mai face în cel câștigat. Procentajul nu spune nimic? Atunci toți milionarii de ce candidează în mai toate funcțiile aparatului de stat. Consider ca este un material făcut pentru ca nu aveți stiri. Alegerile au trecut, banii nu mai vin și ce să-ți zis hai sa scriem ceva ca să ne mai sponsorizeze cu câteva firimituri. Ca are de unde. Rușine.
14
2
Are bani castigati cinstit din agricultura
12
4
Mashallah!
6
3
Omul cu cât are mai multe vrea și mai mult, asta e rasa umana e în adeneul nostru putini sânt care se pot controla
10
6
Nu va decarteaza si voua bani sal umflati, cum il umflati pe mitroi si alti din pnl???
22
2
FELICITARI!
7
4
din milioane in romanica poti sa ai oricat nu te intreaba nimeni nimic si nu platesti nici un impozit de 34 de ani ptr ca sunt lupii psd paznici la oi fata de occidentul pe care psd ni-l da exemplu mereu si unde se platesc impozite foarte consistente pe averi si bunuri scumpe nu ca gluma asta pproasta scoasa de ciolacu acum si amanata si ea
9
3
A distrus Romania și este liber...îl doare la salam,justiția este in mana borfasului
18
5

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515