REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
12.5° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Nu mai plânge, baby! Supărată că n-a ajuns primar, Ovanesian se dezbracă de caracter și-l amenință pe Chiţac

Nu mai plânge, baby! Supărată că n-a ajuns primar, Ovanesian se dezbracă de caracter și-l amenință pe Chiţac

Mirela PASCAL 15 iunie 2024 | 00:00 7165

De o bună bucată de timp, Felicia Ovanesian manifestă îndurare față de semenii ei pe care i-a descoperit anul trecut, când a plecat din Primăria Constanța. A descoperit empatia, sentimentele bune, spiritul civic și bunătatea din oameni. Cuvinte mult prea mari pentru un om de talia Feliciei Ovanesian! Este cunoscută ca fiind o persoană căreia îi place să semene teamă printre oameni. De altfel, și prin primărie a încercat să-și pună amprenta, însă nu i-a reușit... ba din contră, a ajuns unde o vedem cu toții! Și, cum veninul se tot strânge, Ovanesian îl împrăștie într-o singură direcție: Vergil Chițac.

Nu mai plange, baby! Suparata ca n-a ajuns primar, Ovanesian se dezbraca de caracter si-l ameninta pe ChitacFelicia Ovanesian

Felicia Ovanesian a reușit să adune câteva mii de voturi, dar nu suficiente pentru ajunge primar și, de ciudă că nu l-a învins pe Chițac, demonstrează, încă o dată, cât de penibilă e și se dă în spectacol chiar și acum, când nu mai are nimic de câștigat. Recent, primarul Vergil Chițac, câștigătorul alegerilor la Primăria Constanța, a transmis un mesaj cu subînțeles, care nu a fost „digerat“ foarte bine de unii: „Ați văzut, domnule amiral, că nu mor caii când vor câinii?“ M-a sunat un fost coleg de armată și acesta a fost primul lucru pe care mi l-a spus. Un lucru la care nu m-am gândit foarte serios până acum, dar perfect adevărat. Oraș căpușat de grupuri de interese toxice timp de 30 de ani, Constanța a rămas în picioare. A trecut printr-o pandemie teribilă și nu s-a oprit. Au urmat crize serioase, energetice și financiare, și a continuat să meargă înainte. L-am răscolit pe de-a-ntregul în timpul reparațiilor capitale și nu s-a dărâmat. A fost traversat de cele mai mari furtuni tropicale din ultima sută de ani și nu a căzut. Atacat sistematic și sabotat din interior, orașul a rezistat.  În urmă cu câteva zile, Constanța a ales, din nou, să meargă înainte. Să nu cadă. Să aibă încredere. Să continue. Are dreptate bătrânul militar: «Nu mor caii când vor câinii!»“, este mesajul lui Chițac.

Nu mai plange, baby! Suparata ca n-a ajuns primar, Ovanesian se dezbraca de caracter si-l ameninta pe Chitac

Ce spune Felicia Ovanesian!

Dar ia sa vedem ce zice Felicia Ovanesian! Fostul cățeluș de pază al lui Chițac a reacționat imediat, așa cum era de așteptat, vărsându-și, din nou frustrarea că a pierdut alegerile, printr-o postare la adresa fostului ei șef. „Referindu-se la faptul că a câștigat alegerile, primarul spune că «NU mor caii când vor câinii», Altfel spus, nu a murit el (armăsarul), deși a avut opoziție care a votat împotrivă sau a îndemnat să nu fie votat. Un limbaj inadecvat pentru un primar. Cetățenii care îl contestă nu sunt câini. Sunt oameni nemulțumiți de activitatea lui. Nici contracandidații nu sunt câini! În locul lui tăceam. Este campionul gafelor de comunicare. Și al fraudării alegerilor de 2024. Să auzim de bine!”“. Ovanesian atrage atenția asupra limbajului folosit de Chițac, dar uită că același comportament, sau mai rău, l-a adoptat și ea imediat de cum a ieșit pe ușa din dos a Primăriei Constanța.

Nu mai plange, baby! Suparata ca n-a ajuns primar, Ovanesian se dezbraca de caracter si-l ameninta pe Chitac

Aceeași Felicia Ovanesian anunță că a depus la instanță, prin asociația pe care o conduce (despre care nu se știe nimic) „prima acțiune împotriva abuzurilor primarului! Pentru că de multă vreme acesta este convins că poate face orice fără a suferi nicio consecință! Ideea este că nu prea mai am timpul necesar ca să îi demontez matrapazlâcurile în civil, așa că, foarte probabil, principala cale de acțiune va fi plângerea sau denunțul penal. E mai rapid și mai ieftin. Bine... și cu cele mai mari șanse de a fi îngropat... dar cam asta este ce pot face“, transmite Ovanesian.

Nu mai plange, baby! Suparata ca n-a ajuns primar, Ovanesian se dezbraca de caracter si-l ameninta pe Chitac

În 2021 a ajuns city manager și a pus frână constănțenilor și investitorilor

Vă reamintim că, în ianuarie 2021, Felicia Ovanesian ajungea city managerul Constanței, preluând cele mai importante departamente din Primăria Constanța, printre care și Direcția de Urbanism. Lucrurile nu au funcționat pe măsura așteptărilor lui Chițac, așa că a început și valul de nemulțumiri venite din partea  constănțenilor și a agenților economici, investitorilor imobiliari, ale căror proiecte erau blocate cu lunile. De ce? Pentru că Ovanesian pune frână oricărui proiect... PUZ, PUD, etc. Dacă, în viața ei, nu a fost în stare să dezvolte o afacere de succes, se răzbuna pe antreprenori. De altfel, era considerată primarul de facto al Constanței și principalul vinovat pentru haosul din oraș. Sătul de incompetența ei, Vergil Chițac i-a retras atribuțiile în domeniul urbanismului. Nu a durat mult, până să-i anunțe demisia, în martie 2023, iar pe 28 martie a.c. prin partenera sa avocat Cristina Toxin a notificat asociația Constanța altfel că nu va mai reprezenta Constanța, Altfel în instanțe. În stilu-i caracteristic, a început cu atacurile precizând că Asociația Constanța, Altfel renunță la procesele deschise împotriva acestora și vorbea despre „interese imobiliare“ și rechinii imobiliari care vor să pună mâna pe Constanța.

Nu mai plange, baby! Suparata ca n-a ajuns primar, Ovanesian se dezbraca de caracter si-l ameninta pe Chitac

Demisia Feliciei Ovanesian a venit la o zi după scandalul public generat de tăierea arborilor de pe bulevardul Ferdinand, aflat în proces de reabilitare, aspect care a şi stârnit un val imens de comentarii și despre care s-a spus că ar fi fost în spatele acțiunii. După ce a plecat din primărie, pe ușa din dos, anunța că nu vrea să intre în politică, că nu-și dorește să candideze. „Nu are nicio legătură demisia cu vreo strategie electorală. Nu vreau în politică, nu vreau să candidez independent, e greu fără susținere, nu mă văd primar”, spunea Ovanesian.

Astăzi vedem cu toții rezultatul.  Nu a reușit să-l învingă pe Chițac și continuă să-și descarce frustrările prin intermediul celor două pagini de Facebook. Trăiește pentru Chițac, respiră pentru Chițac și se hrănește tot cu Chițac.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cal e fatza ei
0
0
Bravo
0
1
Mai urata ca soacra-ta
3
1
Da ce limbaj inadecvat a folosit? Este un proverb romanesc foarte vechi.Tatal meu spunea ceste proverbe.Asa spunea "d'ale cui? "sunt" "ceste".Nici cainii cand vor stapanii." "Nu inveti un cal batran sa mearga in buiestru".
4
1
la Primarie! Sau Primaria LGTBQ+!
5
5
Urata femeie"daca e femeie"indiferent din ce unghi este pozata tot urata este.
13
4
m****a, nu mai sterge comentariile, nu e frumos - articolul are greutate, ca si tine.
15
1
Duc o veatza da lucs. Am furat startu'. Masina e de 200 da mii, nu de 100. Iar bunastarea prostimii a fost si va ramane fix aceeasi.
16
0
Ovanesian a furat cot la cot cu chitac si leu. Despre asta nu a scris nimic. Doar fumigene cu 2 pomi taiati. A vrut sa iasa primara cu masina de 100 000 de euro luata pe "munca " = spaga la judecatoare pentru ca sa castige . Sigur o persoana cu masina scumpa este interesata de bunastarea prostimii. Restul de candidati sunt la fel de hoti ca ea.
24
3
Asta este copia fidela a Ramonei Dospinescu....urata și a dracu
24
1
Și ce nu e adevărat că Constanța e condus și căpușta de clanuri de mach1don1
45
2
Voturile dispersate aiurea au facut ca sa iasa cine trebuie. Inca vreo doi ca speta si cei nehotarati au pus stampila aiurea.
26
2
Stilul romaresc sa arunci cu k*t acolo unde ai mancat
32
10
O l******a imbatranita avida dupa bani
27
15
Daca ar fi existat nereguli, trebuiau reclamate atunci cand il venera pe primar. Deci, ne-a anuntat ca nu va face altceva tot mandatul de consilier, decat sa faca plangeri, ca de orice altceva constructiv, nu e in stare, si are dreptate. Asa cum a fost un city manager incompetent, tot asa inutil va fi si consilier !
32
9
E un shobolan popotar
44
11
trebuiau facute de mult. Acum e la butoane si nu se mai poate face nimic. Se fura in continuare masiv.
43
3
A ales lumea pentru bani , ca s-au marit pensiile in primul rand si salariile… Votul a fost cumparat de fapt. Fara caracter fara viitor. Dumnezeu cu mila
25
8

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515